Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Sugestii organizare concurs cu premii

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit Sugestii organizare concurs cu premii

Stiu ca subiectul nu e nou (e plin de thread-uri aparent asemanatoare pe Seopedia) insa in (mai) toate cazurile in care s-a incercat o discutie pe tema asta s-a produs o "impotmolire" in jurul cadrului juridic necesar iar discutiile au trenat.
    Ceea ce rog eu sunt sugestii legate de partea *practica* a organizarii unor astfel de concursuri, gen "la concursurile de cultura generala multiple-choice, e mai bine de ales intre 3 raspunsuri posibile sau 4 ?" sau " ce factor de referinta oferi pt. validarea raspunsurilor, Wikipedia sau DEX ? " sau "e mai atractiv un concurs in care castigatorul e - primul venit, primul servit - sau al 15-lea/25-lea/106-lea ? "
    Apreciez foarte mult raspunsuri pe baza experientei personale + recomandari de lectura (inclusiv link-uri). Mersi anticipat.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

E posibil asa ceva , pe un forum atat de plin de oameni cu opinii, nici macar un reply ??!
    Ultima modificare făcută de hl2u; 5th July 2010 la 14:17.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    Stiu ca subiectul nu e nou (e plin de thread-uri aparent asemanatoare pe Seopedia) insa in (mai) toate cazurile in care s-a incercat o discutie pe tema asta s-a produs o "impotmolire" in jurul cadrului juridic necesar iar discutiile au trenat.
    Ceea ce rog eu sunt sugestii legate de partea *practica* a organizarii unor astfel de concursuri, gen "la concursurile de cultura generala multiple-choice, e mai bine de ales intre 3 raspunsuri posibile sau 4 ?" sau " ce factor de referinta oferi pt. validarea raspunsurilor, Wikipedia sau DEX ? " sau "e mai atractiv un concurs in care castigatorul e - primul venit, primul servit - sau al 15-lea/25-lea/106-lea ? "
    Apreciez foarte mult raspunsuri pe baza experientei personale + recomandari de lectura (inclusiv link-uri). Mersi anticipat.
    Intai spune-ne mai multe despre ce vrei sa faci si apoi poate iti putem spune si cum sa faci. Practic modalitatea de a organiza un concurs este prea larga pentru a o expune aici... sunt concursuri si concursuri, premii si premii, strategii si strategii, s.a.m.d.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Pai sa incepem chiar de la primul meu post: am pus acolo 3 intrebari concrete bazate pe observatiile mele empirice referitor la cateva aspecte practice ale concursurilor de cultura generala recompensate cu premii.
    In rest, sunt deschis la orice "farama" de informatie, tips, Do's si Don't's, recomandari de lectura, link-uri - pe scurt, orice :-)

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

La intrebarea asta iti pot da eu o parere "e mai atractiv un concurs in care castigatorul e - primul venit, primul servit - sau al 15-lea/25-lea/106-lea ? "

Pai din propria experienta concursurile de genul al X-lea castiga prind mai bine, deoarece nimeni niciodata nu va stii cine castiga, deci va incerca.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    La intrebarea asta iti pot da eu o parere "e mai atractiv un concurs in care castigatorul e - primul venit, primul servit - sau al 15-lea/25-lea/106-lea ? "

Pai din propria experienta concursurile de genul al X-lea castiga prind mai bine, deoarece nimeni niciodata nu va stii cine castiga, deci va incerca.
    Gandirea aceasta nu ajuta la nimic consumatorul...

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Gandirea aceasta nu ajuta la nimic consumatorul...
    Pai atunci ofera o gandire mai concisa.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Concurs cu premii cu ocazia Anului Nou
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 29th November 2009, 13:56
  2. Cum organizam un concurs cu premii?
    De myamar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2009, 11:25
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th July 2008, 15:07
  4. Pareri organizare site
    De Netul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd September 2007, 12:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •