Interesant comentariu, subiectiv ca si al meu, cred
Asta se traduce prin "leaduri", incercam sa explic mai sus. "Ai aceleasi sanse" suna bine, dar sansele sa castigi un concurs de genul asta, sunt egale cu sansele pe care le au toti ceilalti sa ajunga pe Saturn sau pe Marte.
Premiile sunt fictive (citeste ce spune cristianionescu), iar premiile reale sunt doar cele fara valoare (100L de benzina). Concursul este o fictiune, iar rostul lui sunt Leadurile!
Strategia este buna, pentru leaduri, asa ca nu ma mira daca vom vedea si alte concursuri identice.
Concursuri similare:
1: 5 Bugatti Veyron , conditie : minim 1 miliard de participanti.
2: 5 excursii pe marte, conditie: minim 4 miliarde de likes pe facebook
3: Garantat 1 voucher de 100 mil, conditie: minim 1 mil de likes pe google +
4: Garantat 1 mil euro, pt fiecare participant, conditie: 8 miliarde de participanti
..............
250: un cupon de 10 ron, pentru oricine se inscrie. Dar cuponul il poti folosi doar la cumpararea acestui produs!
Suna cunoscut?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Se pare ca ideea a fost preluata rapid si de altii:
Organizatorul ofera cu titlu de premiu un numar maxim de cinci autoturisme Renault cu conditia ca in perioada campaniei, 26 octombrie 2011 (ora 16:00) - 20 decembrie 2011 (ora 16:00), sa fie inregistrati pe asigura.promotor.ro, in conformitate cu prevederile prezentului regulament, un numar minim de participanti inscrisi in competitie, conform urmatoarelor praguri:
Pragul nr. 1: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 30.000 (minim) si 89.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Clio Symbol;
Pragul nr. 2: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 90.000 (minim) si 199.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Megane;
Pragul nr. 3: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 200.000 (minim) si 449.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Fluence;
Pragul nr. 4: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 400.000 (minim) si 699.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie se activeaza ca premiu un autoturism Renault Laguna;
Pragul nr. 5: la inregistrarea in concurs a unui numar de cel putin 700.000 de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Latitude;
mda, asa de satul sunt de romanasii nostri care se cred smecheri si fac astfel de concursuri
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Oricum mie mi se pare o mizerie, si astfel de concursuri ar trebui interzise
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Primul concurs l-am vazut si eu. Este promovat pe facebook!
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Deja am inceput sa fiu bombardat pe facebook cu astfel de "oferte" ar trebui sa se ia ceva masuri impotriva acestui tip de reclama, pentru ca afecteaza increderea oamenilor in concursurile adevarate
Corect, dar doar daca exista!
Acum 2 ani parca, a avut petrom un concurs, cu premiul mare 1 sau 3 VW Scirocco, si tin minte ca in perioada respectiva vroiam sa cumpar o masina pt sotie, asa ca a fost printre putine concursuri la care am participat. Oricum un plin la mine e 5.5 mil asa ca avea sanse bunicele.
Castigatorii "surprinzator" au fost avocatii petrom))
Deci daca la case mai mari se poate, ce incredere sa mai ai i concursuri banale.
Am mai castigat si o vacanta in dubai pt 4 insi, cu doar 1500 euro)) la alt concurs "pe bune". Si lista poate continua!
Un concurs cu premii absurde ar trebui interzis, fie el si online!
Dar in cazul de fata sunt subiectiv, eu fiind concurent direct cu firma care organizeaza acest concurs!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)