Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Concurs cu premii ipotetice?

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    50
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    eu nu pot sa-mi dau seama cum poti sa cumperi un produs, si abia acasa sa ramai stupefiat de pretul lui....am incercat... nu, nu inteleg...
    Se intampla destul de frecvent in cazul femeilor, mai ales la supermarket. Nu de putine ori sotia mea vine acasa si cand o intrebi cat a costat diverse chestii spune ca nu stie nici macar aproximativ, si ca trebuie sa ma uit pe bon daca doresc sa stiu precis

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    eu nu pot sa-mi dau seama cum poti sa cumperi un produs, si abia acasa sa ramai stupefiat de pretul lui....am incercat... nu, nu inteleg...
    Se pare ca nu ai inteles, domnule @Prometeu. Nu ACASA ci LA CASA(de marcat).

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Participarea la concurs nu e conditionata de achizitionarea unei polite.
    Daca se face polita in perioada asta, esti automat inscris in concurs. Daca nu ai nevoie de polita acum, te inscrii completand formularul respectiv si ai aceleasi sanse ca toti ceilalti.
    Interesant comentariu, subiectiv ca si al meu, cred

Asta se traduce prin "leaduri", incercam sa explic mai sus. "Ai aceleasi sanse" suna bine, dar sansele sa castigi un concurs de genul asta, sunt egale cu sansele pe care le au toti ceilalti sa ajunga pe Saturn sau pe Marte.

Premiile sunt fictive (citeste ce spune cristianionescu), iar premiile reale sunt doar cele fara valoare (100L de benzina). Concursul este o fictiune, iar rostul lui sunt Leadurile!

Strategia este buna, pentru leaduri, asa ca nu ma mira daca vom vedea si alte concursuri identice.

Concursuri similare:

1: 5 Bugatti Veyron , conditie : minim 1 miliard de participanti.
    2: 5 excursii pe marte, conditie: minim 4 miliarde de likes pe facebook
    3: Garantat 1 voucher de 100 mil, conditie: minim 1 mil de likes pe google +
    4: Garantat 1 mil euro, pt fiecare participant, conditie: 8 miliarde de participanti

..............
    250: un cupon de 10 ron, pentru oricine se inscrie. Dar cuponul il poti folosi doar la cumpararea acestui produs!

Suna cunoscut?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Se pare ca ideea a fost preluata rapid si de altii:

Organizatorul ofera cu titlu de premiu un numar maxim de cinci autoturisme Renault cu conditia ca in perioada campaniei, 26 octombrie 2011 (ora 16:00) - 20 decembrie 2011 (ora 16:00), sa fie inregistrati pe asigura.promotor.ro, in conformitate cu prevederile prezentului regulament, un numar minim de participanti inscrisi in competitie, conform urmatoarelor praguri:

Pragul nr. 1: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 30.000 (minim) si 89.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Clio Symbol;
    Pragul nr. 2: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 90.000 (minim) si 199.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Megane;
    Pragul nr. 3: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 200.000 (minim) si 449.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Fluence;
    Pragul nr. 4: la inregistrarea in concurs a unui numar cuprins intre 400.000 (minim) si 699.999 (maxim) de participanti inscrisi in competitie se activeaza ca premiu un autoturism Renault Laguna;
    Pragul nr. 5: la inregistrarea in concurs a unui numar de cel putin 700.000 de participanti inscrisi in competitie, se activeaza ca premiu un autoturism Renault Latitude;

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

mda, asa de satul sunt de romanasii nostri care se cred smecheri si fac astfel de concursuri
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    In romania nu se fac pe net mai mult de 50.000 de asigurari. Cautari sunt, dar sutn brokerii care isi iau preturile pentru clientii lor, si potentialii clienti care cauta zi de zi, sperand ca se ieftineste

Deci nu poate primii in cel mai "norocos" caz, mai mult de 50.000 de participanti in concurs.

Concursul e virtual, e defapt o trategie de generat "leaduri". Dar dupa cum bine spune si kidu, pe om il intereseaza sa-si aleaga culoarea la Duster, nu faptul ca defapt nu exista nici un duster

Comentariile sunt subiective, eu sunt concurent de-al lui pe nisa de asigurari, asa ca poate gresesc cu ceva. Daca gresesc, trimiteti niste palme, sunt bun incasator
    Tom, la concursuri, din cate stiu eu premiul trebuie sa fie cert, determinat si cuantificabil.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Oricum mie mi se pare o mizerie, si astfel de concursuri ar trebui interzise
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Havrince Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    323
    Putere Rep
    31

Implicit

Primul concurs l-am vazut si eu. Este promovat pe facebook!
    ★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    50
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

Implicit

Deja am inceput sa fiu bombardat pe facebook cu astfel de "oferte" ar trebui sa se ia ceva masuri impotriva acestui tip de reclama, pentru ca afecteaza increderea oamenilor in concursurile adevarate

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Balauta Vezi Post
    Deja am inceput sa fiu bombardat pe facebook cu astfel de "oferte" ar trebui sa se ia ceva masuri impotriva acestui tip de reclama, pentru ca afecteaza increderea oamenilor in concursurile adevarate
    Corect, dar doar daca exista!

Acum 2 ani parca, a avut petrom un concurs, cu premiul mare 1 sau 3 VW Scirocco, si tin minte ca in perioada respectiva vroiam sa cumpar o masina pt sotie, asa ca a fost printre putine concursuri la care am participat. Oricum un plin la mine e 5.5 mil asa ca avea sanse bunicele.

Castigatorii "surprinzator" au fost avocatii petrom))

Deci daca la case mai mari se poate, ce incredere sa mai ai i concursuri banale.

Am mai castigat si o vacanta in dubai pt 4 insi, cu doar 1500 euro )) la alt concurs "pe bune". Si lista poate continua!

Un concurs cu premii absurde ar trebui interzis, fie el si online!

Dar in cazul de fata sunt subiectiv, eu fiind concurent direct cu firma care organizeaza acest concurs!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Idei premii concurs
    De Emil în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th November 2010, 17:43
  2. Sugestii organizare concurs cu premii
    De hl2u în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th July 2010, 14:23
  3. Concurs cu premii cu ocazia Anului Nou
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18