Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Atentie, Atentione, 注意, Attenzione, Watch Out
Oferta noua, GRATUITA pentru astazi, se numeste: VPN Click.
1. iei un domeniu emd
2. cauti 10 vpn (ideal cu ip in tara unde vrei sa rankezi)
3. cauti ccleaner, pentru curatat diverse prostii. Iei si ceva pentru parchet, daca tot iesi la cumparaturi.
4. faci pagina interna cu money keyword, gen : /money-keyword.html si adaugi continut de calitate
5. timp de 3 saptamani, zilnic, la interval de 1 h, deschizi cate un vpn , cauti site-ul tau, dai click, si stai 2-3 minute, in navigatie. ( 1 vpn/ora, 10 vpn = 10 ore/zi, 30 vpn = 30 ore/zi) intre ele, dai cu ccleaner pentru deparazitare.
ATAT!
Atentie, cautarea sa fie gen: "money keyword keyword keyword" , ideal "money keyword keyword keyword keyword".
Garantat prima pagina in 2-3 sapt, mai degraba 2 saptamani.
Metoda este testata timp de 3 ani, cu rezultate extraordinare. Dar, atentie, daca concurenta are mai mult de 10 clickuri pe zi, mai adaugati vpn si click.
Oferta este gratuita doar astazi! Este valabila si pentru gaste. DAR!!! Trebuie sa-mi dati reputatie, pentru ca am postat lucruri, pentru care normal, ar trebui sa platiti!
Tips: In ora in care asteptati sa dati click, daca nu vreti sa folositi ccleaner, re-instalati windows. Mare grija, sa ca bing este cu windows, deci incercati doar in chrome sau mozilla. Oferta testata de colegul Cerga, cu rezultate extrem de bune in Craiova.
Off: daca vreti, stiu eu un... come si dice? ... VPN cu 1000 de ip-uri pe us, asa ca folositi doar 1 soft. Este ideal pentru nise cu mai mult de 10 clikuri pe zi. Din pacate este contra cost! Pm pentru detalii.
Ultima modificare făcută de Tom; 5th July 2013 la 17:53.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
De ce a trebuit sa o faci public? zi ma!
Acum va trebui sa bag mai multi bani in vpn![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Am mouse Microsoft, e ok daca dau clickurile cu acelasi mouse sau apare cumva in statistici in Bing? E wireless, am grija sa schimb bateriile intre clickuri, e suficient sau tre' sa schimb si mousul?
In plus, am telefon Android, e ok daca-l tin pe birou in timp ce fac figura? Am dezactivat webcamul sa fiu sigur ca nu-mi colecteaza date.
Multumesc anticipat.
P.S. Functioneaza si pentur OMC? Nu am decat situri cu target in .ro si oamenii cauta cu motoare de cautare, nu cu search engines
Eu n-am incredere in ccleaner, daca tot stau o ora intre clickuri in loc sa fac altceva prefer sa reinstalez windowsu', la win 7 ia 20 minute pe ceas. Raman 40 de minute de drivere si programe, apoi o iau de la cap.
Sa aveti partitie separat pentru date, n-are rost sa formatati decat C:
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 5th July 2013 la 17:54.
Retired
Pentru cei care vin cu oferte SEO, va recomand varianta audio:
Avantaje:
-mai putin text
-daca nu intelegi ceva, poti asculta forever
-nu stie nimeni cine esti, sanse mici sa te faci de ras
-nu indexeaza google "smecheriile"
-multe alte(le)
Oferta mea, nr.6 o sa fie audio.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)