,na din pacate nu e tocmai pe gustul meu dar canta despre seo...
,na din pacate nu e tocmai pe gustul meu dar canta despre seo...
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Spune niste chestii interesante acolo,na din pacate nu e tocmai pe gustul meu dar canta despre seo...![]()
Na, care vrea sa se distreze ca eu ma simt depasit: Cat ar valora site-ul meu?
Spuneti-i omului ca site-ul sau nu poate fi estimat, e prea valoros si nu exista metode cu ajutorul carora sa-i oferim o estimare corecta.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
V-ati pierdut in detalii si nu ati remarcat o fraza memorabila: "Stateam sa ma gandesc cam cat ar valora siteul telefoane-nokia.net. Or sa vina vremuri mai aglomerate de la 1 noiembrie si nu prea o sa mai am timp de el. Ar fi si pacat sa se ofileasca.".
Cum ar suna un anunt de genul "Vand site-uri care stau sa se ofileasca"?
Caut urgent pe cineva care are timp cel putin 10 min pe zi sa-mi ude site-urile sa nu se ofileascaCum ar suna un anunt de genul "Vand site-uri care stau sa se ofileasca"?![]()
Ma bag,daca dai tu stropitoare..
Pun totul la dispozitie: stropitoare, apa si ingrasaman seo.Ma bag,daca dai tu stropitoare..
Oferta servicii anti-ofilire site-uri:
Pachet Basic:
- stropire de 3 ori pe saptamana cu apa imbunatatita cu seO2 de calitate superioara - 10 euro
Pachet Standard:
- stropire de 5 ori pe saptamana cu apa imbunatatita cu seO2 de calitate superioara - 15 euro
Pachet Premium:
-stropire in fiecare zi cu apa imbunatatita cu seO2 de calitate superioara - 20 de euro
Specific aici ca aceasta apa este foarte benefica site-urilor si le ajuta sa nu se ofileasca in timp, sa prinda radacini adanci in Google si bineinteles, sa infloreasca in SERPS.
Plata ca de obicei, paypal sau transfer bancar.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pachet Basic:
- stropire de 3 ori pe saptamana cu apa imbunatatita cu seO2 de calitate superioara - 10 euro
Pachet Standard:
- stropire de 5 ori pe saptamana cu apa imbunatatita cu seO2 de calitate superioara - 15 euro
Pachet Premium:
-stropire in fiecare zi cu apa imbunatatita cu seO2 de calitate superioara - 20 de euro
Specific aici ca aceasta apa este foarte benefica site-urilor si le ajuta sa nu se ofileasca in timp, sa prinda radacini adanci in Google si bineinteles, sa infloreasca in SERPS.
Plata ca de obicei, paypal sau transfer bancar.
Asiguri o pozitie cat mai buna pe rafturi?, cat mai sus sa le prinda soarele.
Stie careva numerele la Loto de sambata viitoare?
Rog seriozitate.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)