Daca ati avea 10 000 euro in ce siteuri ati investii ?
Daca ati avea 10 000 euro in ce siteuri ati investii ?
as cumpara actiuni la google
Trust, but verify.
dap, cred ca am un xerox bun care sa faca 20 de certificate
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Se pare ca nu are, altfel nu intreba
Oare? Nici un chiosc de bloc nu-ti faci cu 10k.
Daca 10k sunt prea multi, atunci asteptam si noi o lista de ideei, cine stie poate reuseste sa inceapa 10 proiecte cu cei 10k.
O combinatie, niste linkuri , directoare si web2.0 "sites", mai citesti si gata, ai business. Care business?
Iar daca tot citesti pe seopedia de business, atunci pune cei 10k la banca, ca nu ai ce cheltui cu "o combinatie, niste linkuri si directoare".
Magazin online, e o idee buna, mai lipseste sa gasesti nisa, si sa te ocupi singur. 10k sunt bani de "marfa".
Se face tuica din nuci?
Corect, dar cu 10k faci si aplicatia si promovarea online si offline? Daca da, atunci explica-i cum se face.
- gandesti = intr-un gataj, camera de camin,.... ca sa ai mediu propice pentru idee
- cauti "niste" freelanceri, ideal indieni, sau te apuci de invatat programare si design
- faci strategia de promovare online si offline
- te apuci de treaba
- vinzi aplicatia la 1-5 usd, si "speri" sa o cumpere 20k de oameni, ca sa scoti investitia. Dupa, restul de incasari devine profit, inclusiv banii pentru timpul tau, (1-2 ani).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
In site-urile mele
Asta-i genul de post pus pentru a atinge limita necesara pentru a pune signatura?
Signatura lipsa
In nise pe care ai experienta, know how si idei ca sa le poti dezvolta cu succes.
In cele care ar putea scoate profit in min 3 ani: adult.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
nu as investi in site-uri
este o suma buna pt un business "real"
Vorba lui goree as investi intr-o afacere reala (ori ce tine de mancare, alimentatie) in totdeauna mancarea va fi cea mai cautata, in actiuni nu as investi pentru ca e ca si la loterie.
De ce nu online? Daca ii investesti cu cap, e un loc unde poti deveni milionar fara sa ai cine stie ce buget. Offline e destul de greu in Romania....in primul rand criza..in al doilea rand taxele & mitele & etc....
I-as investi in online, clar!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)