Tom, ca producator nu te intereseaza ce se face din nuci. Producatorul le vinde la kg, ori in coaja, ori miez. Uita-te la un hypermarket cat costa un kg de nuca.
drago0sh, depinde de soi. Cam in 3 ani rodesc soiurile bune.
Tom, ca producator nu te intereseaza ce se face din nuci. Producatorul le vinde la kg, ori in coaja, ori miez. Uita-te la un hypermarket cat costa un kg de nuca.
drago0sh, depinde de soi. Cam in 3 ani rodesc soiurile bune.
no haida .. care pune mana de la picior sa plantam 3 nuci ?![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
"O combinatie, niste linkuri , directoare si web2.0 "sites", mai citesti si gata, ai business. Care business?
Iar daca tot citesti pe seopedia de business, atunci pune cei 10k la banca, ca nu ai ce cheltui cu "o combinatie, niste linkuri si directoare"
Tom, daca iti faceai timp sa citesti mai atent ceea ce se scrie si nu doar de a raspunde la 8 oameni, vedeai ca am mai scris si:
"Nici nu vreau sa intru in detalii privind administrarea unei firme, salarii, spatiu etc. Luam exemplu doar advertisingul. In online faci tu o "combinatie" cu altul si iti da niste linkuri pe cateva siteuri, mai inscrii in directoare, mai vizitezi niste web 2.0 sites, mai citesti pe Seopedia una alta iesi ieftin... pe cand in offline treaba sta cu totul altfel."
Probabil de la impartirea atentiei tale in mult prea multe locuri (raspunsuri la acest subiect) nu ai inteles tenta de gluma la care acesta a fost supus ( credeam ca cele 2 emoticoane si-au facut treaba...)
Chill out Dude!)
Te aprinzi ca o petarda pentru revelion intr-o torida zi de vara.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Daca as avea 10k as investii in Online clar, cateva site-uri de pe nise profitabile in lb. "engleza", bani investiti in optimizare, continut.. etc
Chiar nu m-am gandit in ce as putea investi 10 mii de euro, dar eu cred ca daca as avea o idee de afacere, as reusi sa o ridic cu investitii minime. La urma urmei...ideea e mai "scumpa" nu?
@iusuro: ce vrei sa ne vinzi? serios acum, hai sa rezolvam pe topicul asta, ca oricum e vechi. Pune aici oferta ta si gata.
Trust, but verify.
Deocamdata, nu am nici o idee atat de stralucita incat as putea sa o vand. Ma multumesc sa fac parte dintr-o echipa si sa lucrez la ideile altora...sper sa nu gresesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)