Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: 10 000 Euro investitie!

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

no haida .. care pune mana de la picior sa plantam 3 nuci ?
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

klaucs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    41
    Posturi
    95
    Putere Rep
    29

Implicit

"O combinatie, niste linkuri , directoare si web2.0 "sites", mai citesti si gata, ai business. Care business?
    Iar daca tot citesti pe seopedia de business, atunci pune cei 10k la banca, ca nu ai ce cheltui cu "o combinatie, niste linkuri si directoare"

Tom, daca iti faceai timp sa citesti mai atent ceea ce se scrie si nu doar de a raspunde la 8 oameni, vedeai ca am mai scris si:

"Nici nu vreau sa intru in detalii privind administrarea unei firme, salarii, spatiu etc. Luam exemplu doar advertisingul. In online faci tu o "combinatie" cu altul si iti da niste linkuri pe cateva siteuri, mai inscrii in directoare, mai vizitezi niste web 2.0 sites, mai citesti pe Seopedia una alta iesi ieftin... pe cand in offline treaba sta cu totul altfel."

Probabil de la impartirea atentiei tale in mult prea multe locuri (raspunsuri la acest subiect) nu ai inteles tenta de gluma la care acesta a fost supus ( credeam ca cele 2 emoticoane si-au facut treaba...)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de drago0sh Vezi Post
    Poate ai zis la misto, dar un kilogram de nuci (miez) e foarte scump. Problema in asta ar fi ca un nuc creste mare in multi ani.
    cat sa fie un kg? la Carrefour "cred" ca e 1 mil kg. Nu stiu exact, dar sa presupunem ca e 1 milion.
    Asta inseamna ca producatorul il vinde la maxim 500 de mii, iar nea "vasile" care il vinde la producator la 300 de mii. Doar nu crezi ca-ti cumpara tie carrefour nucile

Acum, daca crezi ca merita, apucate de cumparat o "plantatie" de nuci, sau cine stie poate vrei sa "plantezi" si sa astepti sa creasca nucul, si dupa nucile

Dupa trebuiesc culese, sparte, si alese. Cred ca iesi la un profit de 50-100 de mii maxim pe kg de nuci.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Costin Vezi Post
    Tom, ca producator nu te intereseaza ce se face din nuci. Producatorul le vinde la kg, ori in coaja, ori miez. Uita-te la un hypermarket cat costa un kg de nuca.
    drago0sh, depinde de soi. Cam in 3 ani rodesc soiurile bune.
    Ti-am raspuns mai sus. In 3 ani rodesc? Super, si banuiesc ca poti culege 2 tone de nuci, de pe fiecare "soi bun" care rodeste in 3 ani.

Omu vrea si el o idee de busienss cu 10k investitie, voi il ametiti cu nucile si anii.

Cati romani stiti voi, prieteni sau cunostinte, care si-au facut un business sa scoata profit peste 10 ani?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de klaucs Vezi Post
    "O combinatie, niste linkuri , directoare si web2.0 "sites", mai citesti si gata, ai business. Care business?
    Iar daca tot citesti pe seopedia de business, atunci pune cei 10k la banca, ca nu ai ce cheltui cu "o combinatie, niste linkuri si directoare"

Tom, daca iti faceai timp sa citesti mai atent ceea ce se scrie si nu doar de a raspunde la 8 oameni, vedeai ca am mai scris si:

"Nici nu vreau sa intru in detalii privind administrarea unei firme, salarii, spatiu etc. Luam exemplu doar advertisingul. In online faci tu o "combinatie" cu altul si iti da niste linkuri pe cateva siteuri, mai inscrii in directoare, mai vizitezi niste web 2.0 sites, mai citesti pe Seopedia una alta iesi ieftin... pe cand in offline treaba sta cu totul altfel."

Probabil de la impartirea atentiei tale in mult prea multe locuri (raspunsuri la acest subiect) nu ai inteles tenta de gluma la care acesta a fost supus ( credeam ca cele 2 emoticoane si-au facut treaba...)
    Eu cred ca citesti prea des pe diverse forumuri, si nu ai timp sa mai iesi pe afara, in real life.

Omu intreaba de un business cu investitie de 10k, si tu incepi cu "niste linkuri", o "combinatie", niste directoare....... si cand e vorba sa explici, "nu vrei sa intrii in detalii". Si tot tu te superi?

Eu iti recomand sa scrii o carte, cine stie, le explici la oameni cum e cu "combinatiile" de linkuri pe net, cum sa "bage" in direcotare, si cum au ei un business, pe care l-ai citit tu pe diferite forumuri.

Incearca sa te pui in locul lui, si intrebi si tu , ce business recomandati cu o investitie initiala de 10k. Si iti raspund eu:

Klaus, nu am timp sa-ti explic, ca e prea mult, dar in rezumat e cam asa:

- faci o "combinatie"
    - bagi in directoare
    -vizitezi niste web2.0, dar nu web3.0, web1.0, sau cine stie web 6.4, sau update la web.3.5
    - mai citesti pe seopedia, in sectiunea, vreau sa fiu milionar, unde sunt peste 100 de posturi cu idei de afaceri, de la membrii care sunt milionari, si a avut timp si bunavointa sa ne impartaseasca si noua din experienta lor
    - "una, alta", mare grija cu "una", sa nu te incurci cu "alta"

Acum, tu mai rebuie sa ai "inspiratie" pentru idea de business, si-ti recomand sa locuiesti intr-un garaj, sau o camera de camin, cat mai repede, ca sa-ti vina idea. Dupa urmezi pasii de mai sus, si "iesi mai ieftin".

Cum suna?

Si nu e polemica, dar prefer sa explic cu tenta de "gluma", pentru ca eu consider ca e o "gluma".
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th July 2011 la 10:00.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

klaucs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    41
    Posturi
    95
    Putere Rep
    29

Implicit

Chill out Dude! )
    Te aprinzi ca o petarda pentru revelion intr-o torida zi de vara.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de klaucs Vezi Post
    Te aprinzi ca o petarda pentru revelion intr-o torida zi de vara.
    Offtopic ... hai ca asta a fost buna, am ras asa un pic
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Alexis este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca as avea 10k as investii in Online clar, cateva site-uri de pe nise profitabile in lb. "engleza", bani investiti in optimizare, continut.. etc

iusuro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st August 2011
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    31
    Posturi
    28
    Putere Rep
    28

Implicit

Chiar nu m-am gandit in ce as putea investi 10 mii de euro, dar eu cred ca daca as avea o idee de afacere, as reusi sa o ridic cu investitii minime. La urma urmei...ideea e mai "scumpa" nu?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@iusuro: ce vrei sa ne vinzi? serios acum, hai sa rezolvam pe topicul asta, ca oricum e vechi. Pune aici oferta ta si gata.
    Trust, but verify.

iusuro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st August 2011
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    31
    Posturi
    28
    Putere Rep
    28

Implicit

Deocamdata, nu am nici o idee atat de stralucita incat as putea sa o vand. Ma multumesc sa fac parte dintr-o echipa si sa lucrez la ideile altora...sper sa nu gresesc.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. card in euro - aleg euro dar plata apre in lei
    De Cipiot în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2012, 01:46
  2. Răspunsuri: 62
    Ultimul Post: 25th July 2011, 02:36
  3. 1 Euro
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th August 2009, 21:57
  4. Investitie pentru 2013 [me2everyone.com]