Postat în original de
Dan
as cumpara actiuni la google
dap, cred ca am un xerox bun care sa faca 20 de certificate
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Eradu
In nise pe care ai experienta, know how si idei ca sa le poti dezvolta cu succes.
Se pare ca nu are, altfel nu intreba

Postat în original de
goree
nu as investi in site-uri
este o suma buna pt un business "real"
Oare? Nici un chiosc de bloc nu-ti faci cu 10k.

Postat în original de
salam
sunt multi useri aici pe forum care au facut din online sume peste 10 mii si nu i-au investit numai in proiecte, ci in vacante, masini etc
nu e nevoie de 10 mii ptr a face bani dintr-un proiect in online, in schimb in una reala nu scapi de cheltuieli obligatorii.
Daca 10k sunt prea multi, atunci asteptam si noi o lista de ideei, cine stie poate reuseste sa inceapa 10 proiecte cu cei 10k.

Postat în original de
klaucs
Daca incepi o afacere in offline de la 0 cu doar 10.000 EU, nu cred ca ai sanse prea mari. Poate doar pe vreo micronisa cu kw long tail

unde iti poti scoate si profit abia dupa muuult timp.
Nici nu vreau sa intru in detalii privind administrarea unei firme, salarii, spatiu etc. Luam exemplu doar advertisingul. In online faci tu o "combinatie" cu altul si iti da niste linkuri pe cateva siteuri, mai inscrii in directoare, mai vizitezi niste web 2.0 sites, mai citesti pe Seopedia una alta

iesi ieftin... pe cand in offline treaba sta cu totul altfel.
Totusi 10k sunt doar 400 mil lei vechi.
O combinatie, niste linkuri , directoare si web2.0 "sites", mai citesti si gata, ai business. Care business?
Iar daca tot citesti pe seopedia de business, atunci pune cei 10k la banca, ca nu ai ce cheltui cu "o combinatie, niste linkuri si directoare".

Postat în original de
Kidu
ce naiba faci cu 10.000e in alimentar? doua frigidere costa 5.000. Nu ai ce face cu 10.000e in real life.
In online sunt o gramada de oportunitati. Primul meu magazin l am facut cu 6.000 lei, din care am luat si marfa si am ajuns la niste sute de milioane pe luna. As zice ca va conta mai mult ideea decat banii.
Magazin online, e o idee buna, mai lipseste sa gasesti nisa, si sa te ocupi singur. 10k sunt bani de "marfa".

Postat în original de
Costin
Eu cu 10.000 de euro mi-as face livada de nuci

.
Se face tuica din nuci?

Postat în original de
Seinfeld
Nu stiu daca neaparat in siteuri cat aplicatii pentru telefoanele mobile si alte dispozitive din aria asta. Iau avant din ce in ce mai mult si probabil ca vor depasi lejer numarul computerelor.
Corect, dar cu 10k faci si aplicatia si promovarea online si offline? Daca da, atunci explica-i cum se face.
- gandesti = intr-un gataj, camera de camin,.... ca sa ai mediu propice pentru idee
- cauti "niste" freelanceri, ideal indieni, sau te apuci de invatat programare si design
- faci strategia de promovare online si offline
- te apuci de treaba
- vinzi aplicatia la 1-5 usd, si "speri" sa o cumpere 20k de oameni, ca sa scoti investitia. Dupa, restul de incasari devine profit, inclusiv banii pentru timpul tau, (1-2 ani).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.