Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: O sugestie pentru cei care vand siteuri

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu fac 10 screenshoturi cu ce mi se pare mie interesant. Da fiecare vrea sa vada ceva anume (spre exemplu cum a evoluat vizitatorii in ultimele 5 luni).
    Tinand cont ca in Analytics sunt foarte multe informatii pe care le poti afisa in foarte multe feluri, ce fac, un milion de screenshoturi?
    Nu, omu trebuie sa aibe acces la toate informatiile sa vada exact ce are el chef sa vada. Si nu am nici o problema cu asta. E dreptul lui sa vada pe ce da banii. Metoda era doar pentru a tria pe cei care nu sunt neintersati de tranzactie si se baga in seama din diverse alte motive.

Cred ca e a treia oara cand explic si repet aceleasi idei. Deja devine obositor asa ca o sa ma retrag din discutie.
    Cine a inteles, bine, cine nu, iar bine. Oricum toata treaba era doar o sugestie.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Adrian Duta este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th March 2011
    Locaţie
    Bucharest, Ro
    Vârstă
    46
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Adevarul e ca as da si eu $5 sa aflu pe ce cuvinte optimizeaza concurenta si de unde le vine traficul! Suma e simbolica, e la fel cum ti se cere permisul de conducere pentru a aplica la unele joburi: "action required".

@raluca: daca vrei sa cumperi situl respectiv, poti cere ca suma sa se considere un avans (sau nu). Si la restaurant dai avans cand faci rezervare...

MrGuru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt de parere ca doar screenshot-uri sunt suficiente dar si metoda cu preview la $5 nu o vad rea .. am vandut pe flippa.com site de aproape $5 k si au fost necesare doar screenshot-uri si explicatii ... deci cine este interesat nu vad absolut deloc de ce ar da inapoi de la $5 sau de ce nu ar ajunge screen shot-uri.. anyways

raluca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    29

Implicit

Vorba lu' Kidu, as da 5$ ca sa aflu statistici despre concurenta, fara sa ma intereseze sa cumpar site-ul respectiv.

Si Adrian, daca suma pe care cumparatorul o plateste se scade din pretul de vanzare, ar fi fair pentru cumparator, dar nu si pentru ceillati, si nu prea e ca la restaurant.

Seinfeld, intr-adevar ai facut o sugestie si nu trebuie sa iei personal parerile altora care nu considera sugestia ta o idee buna, pentru ca sunt multi carora le-a suras ideea Dar serios, o taxa de 5$ NU va impiedica NICIODATA concurenta de la a afla datele din analytics, oricat incerci tu sa justifici cu acest argument ideea ta, in schimb iti va aduce tie niste bani in plus.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Lasand gluma la o parte, este un risc pe care ti l asumi. Nu iti pune nimeni un purcoi de bani in brate fara sa stie exact pe ce da banii, asa ca nu vad nici un fel de solutie intermediara.
    Personal m-am intalnit cu persoanele interesate si am urmarit amandoi pe un laptop informatiile ce ne interesau, fie ca eram cumparator sau vanzator.

raluca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    29

Implicit

Asta mi se pare o idee si mai buna: cei interesati sa cumpere sunt dispusi sa investeasca din timpul lor intr-o intalnire, la fel si cel care vrea sa vanda. Asta mi se pare o solutie intermediara foarte buna

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Asta depinde foarte mult de suma. Daca e destul de mica ( pana intr-o mie de euro ) ar trebui sa fie din oras cu tine. Ca sa te intalnesti cu un cumparator din alta tara suma ar trebui sa fie de ordinul sutelor de mii de euro

relansatban este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

mi se pare foarte ok ideea.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

@Alex Dumitru ptr sute de mii de euro, cred ca se discuta altfel

Am fost cel mai departe la Baia Mare ptr a cumpara un site. Restul am avut noroc, fiind in Bucuresti, sau prea mici sa merita deranjul.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestie pentru un redirect
    De danutz9100 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 22nd April 2011, 22:01
  2. Sugestie nume domeniu pentru 2 expresii urmarite
    De Marius Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2011, 11:34
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th February 2007, 14:15
  4. Toolbar pentru siteuri