aici iti dau totala dreptate 1nesco. Ai vazut filmul Idiocracy? Daca nu... ti-l sugerez... ca pe un video tutorial mai lung![]()
aici iti dau totala dreptate 1nesco. Ai vazut filmul Idiocracy? Daca nu... ti-l sugerez... ca pe un video tutorial mai lung![]()
Raman dator. Nu, nu l-am vazut, am citit acum descrierea. Efectele deja se vad: primul cinema... la min 150 km.
Bine ca avem biserici
ca idee, pan se intoarce cineva din viitor cu educatia, tre vazut ce facem cu gloata.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Majoritatea oamenilor chiar si daca stiu adresa website-ului, vor deschide google si vor tasta acolo. Iar daca insereaza un kw gresit google stie sa-l corecteze.![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu as optimiza pe greseli ortografice/gramaticale. Poate doar daca ar fi un cuvant mai dificil unde multi fac greseli.
Ma bazez pe corectorul din Google, dar ar fi mai fain daca in loc de "Ați dorit să scrieți: ... " ar aparea "Ar trebui să scrii:... analfabetule!"![]()
The best things in life aren't things
am vazut pe youtube un cuvant "funy" si venea destul trafic de la acel cuvant. de exemplu: clipuri funy.
le: http://www.youtube.com/watch?v=zkx0WmWVxk0 - cuvinte gresite: teorile, funy, muvi.
Ultima modificare făcută de polooradea; 3rd May 2011 la 17:00.
Nu stiu ce credeti voi, dar studiul acela probabil a fost facut pe batrani de 70 ani de la tara si pensionari care nici nu stiu cum ii cheama. Sau tipi care nu au mai trecut pe la scoala sau nu stiu cum arata o carte. Hai sa fim seriosi. Si daca-l iau pe cel mai mare cocalar pe care-l vad, tot stie sa scrie, sa citeasca si chestii basic.
Am verificat la un site al meu si pe cuvintele gen: vesuri, verusuri, versri, versur, si altele in acest gen, cu afisari de pana la 1000 pentru fiecare dintre acele cuvinte, au avut sub 10 accesari fiecare. Asadar, google isi face treaba si corecteaza greselile. Aici e vorba mai mult de greseli de tastare, decat analfabetism, insa poate intra in discutie.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Tks to Ursut:
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Tragic... in ritmul acesta o sa trebuiasca sa ne lasam de site-uri cu continut scris si sa facem numai video...
The best things in life aren't things
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)