Dap, banuiesc ca la mine va referiti
Pagina aia e acolo de 100 de ani, intamplator ei considera linkurile alea utile. Asa ca Marian te inseli. Marian, daca vrei pr9 iti pot oferi sute de site-uri unde gasesti, dar pe cele dezvoltate de mine, niciodata nu se v-or vinde tertilor. Poti sa accepti situatia? Ca se pare ca de 2 luni, nu prea. Intamplator, ai gresit postu, te-ai grabit un pic
Rares, banuiesc ca realizezi ca alea nu sunt linkuri cumparate!
Am tot timpul oferte de pr8 si 9, de cumparat, cum aveti toti, si e normal sa intreb la cat este evaluat, pentru ca m-am speriat un pic de preturi. Iar tot in urma acelui post, am preferat sa dezvolt cateva pr7,8 si 9, pentru ca matematic ies mai ieftin.
Marian, poti sa verifici in 1 luna, pr9 revine, a picat pentru ca a fost site-ul nostru timp de 2 sapt. Daca aveti probleme de genul vanzare de linkuri din partea noastra , puteti verifica restu de pr8 care le am, si veti observa ca nu sunt linkuri afiliate, doar ale noastre. Gen web design si optimizare, pentru ca de sapt trecuta ofer si servicii de optimizare.
Pot sa am link cu web design? Ca daca nu-mi dati voie, sa stiti ca o sa le scot
De vandut nu se pune problema, niciodata. Dar linkurile mele, da, vor fi, asta in caz ca aveti dubii.
Si ca idee, ma ocup de 2 pr9 si 8 pr8 din romania, pentru amatorii de comentarii. Stiu ca ele vor conta sa zicem pe nisa de optimizare sau web design, dar asta face competitia mai interesanta, asa ca ne vedem pe google.
Oricum, se pare ca eu si unii dintre voi v-om concura pe cateva nise, asa ca as vrea sa nu fiti atat de subiectivi si mai mult obiectivi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.