Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
@balauru cand esti in forumul Bar si Lobby cred ca esti interesat de orice altceva in afara de SEO

@george ai fost sa vezi galaxy s? si eu sunt interesata dar n-am avut timp sa merg sa-l vad live... cum se comporta?
M-am jucat cu doua bucati de galaxy s-uri chiar zilele astea. Tin sa-ti spun ca sunt relativ incantat de ce stie sa faca si cum o face. Acum, cele doua bucati cu care m-am jucat aveau Android 2.2, si se miscau bine. Din ce stiu eu, Galaxy S are update la 2.3.

Din ce mi-au zis proprietarii, marea problema e bateria, care cica ar tine doar o zi. Alex Dumitru are unul. Mai multe detalii poti afla de la el.

Ah si le "multumesc" tuturor desteptilor care s-au gandit ca ar fi misto sa imi dea reputatie negativa! Rog un admin sa confirme sau sa infirme daca acest thread e legal sau nu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de balauru8269 Vezi Post
doar tie iti mai dau replica ca deja stric acest thread...cu toate ca suntem la Bar si Lobby... krumel spunea pe undeva ca acest forum are si legi nescrise cum ar fi cea a bunului simt... prostii aia care au fondat cel mai mare site de licitatii din RO au facut-o degeaba? @george, scuze pentru off-topic.
Consideri ca acest topic atenteaza la legile bunului simt? Poti sa vii cu argumente?