Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Date personale (dataprotection.ro)

Afișare hibrid

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit Date personale (dataprotection.ro)

Incep sa cred ca in Romania, notificarea pentru procesare de date personale in domeniul selectiei fortei de munca este incredibil de greu de "obtinut". Mai ales tinand cont de faptul ca prima pagina trebuie trimisa in original la sediul dataprotection.ro, care .... nu mai are sediu din ianuarie aparent (conform websiteului propriu).

In conditiile de mai sus, cred ca noi vom incerca sa o obtinem in alt stat EU. A obtinut cineva recent un raspuns favorabil la o notificare (dupa 10-15 ianuarie)? Ce experienta aveti referitoare la acest lucru? Eu am sunat cam de 40 de ori, timp de 1 saptamana, si doar de 2 ori mi s-a raspuns (o data de paznic).

Detalii
    Notificarea a fost respinsa | Blog - locuri de munca
    A.N.S.P.D.C.P. (dataprotection.ro) a ramas fara sediu. Ce se intampla cu notificarile? | refresh.ro
    Ultima modificare făcută de Emil; 5th February 2011 la 23:37.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Acum ceva timp am avut si eu de-a face cu ei, si totul a fost ok. De asemenea l-am ajutat si pe un prieten ce are un cabinet de analize medicale in problema asta si a mers fara probleme procesul si la el.

Din ce vad eu in poza publicata pe site, au dreptate. "Selectie si plasare forta de munca" si "educatie si cultura" nu sunt chiar atat de corelate. Ca au o oareacre legatura, e corect. Insa orice domeniu are o oarecare legatura cu un alt domeniu. Daca asa e la ei legea acolo, asta e, trebuie respectata.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Asta e baiul, ca legea nu specifica . Daca citesti legea citata, acolo nu sunt mentionate domeniile.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Da, aici iti dau dreptate. Multe din legile si procedurile de la noi sunt destul de ambiguee si stufoase. Daca s-ar fi miscat mai repede baietii nu ar fi fost problema sa refaci documentatia. Dar asa...
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. DataProtection - ANSPDCP
    De vladc în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th March 2016, 08:38
  2. Date personale pt un concurs.....
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th July 2009, 11:16
  3. Refulari personale RedPoint vs. tataraseni
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11