Salut exista plugin pentru wp care ia o parte dintr-un articol de pe alt site si pune link catre acel site la sfarsitul articolului?
Salut exista plugin pentru wp care ia o parte dintr-un articol de pe alt site si pune link catre acel site la sfarsitul articolului?
WordPress › WPeMatico « WordPress Plugins
Il instalezi si cauti prin setari.
exista, dar cred ca nu este prea bine vazuta o practica de acest tip
Stiu dar vreau sa fac pe dinviata.info categori bucatarie, scoala etc.. si dupa ultimu Din ziare si sa il folosesc acoloii ok asa nu?
Pai parca in postul celalalt voiai sa te apuci de Twitter, iar ti-ai schimbat planul? Dar ca sa continuam experimentul in care testam daca tu chiar o sa faci vreodata ceea ce zici , o sa iti raspund la intrebare:
Da, exista mai multe astfel de pluginuri dintre care enumar: FeedWordPress, Wp-O-Matic si WPeMatico. Ne anunti si pe noi cum merge dupa ce incepi sa le folosesti sau ce noi idei ti-au venit![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ultima modificare făcută de Aradean; 4th February 2011 la 13:35.
Dar atunci Cand da lumea click pe titlu merge direct catre site-ul respectiv.. Eu as vrea sa se puna link la sfarsitul postari.. Sa ia cam jumate din articol si sa puna Sursa(site) si cum as putea sa fac asta sa nu imi afecteze pe partea de seo?
Este legal?
Ultima modificare făcută de Aradean; 4th February 2011 la 15:31.
Da, se pare ca am gresit. Trebuie sa pui manual.
Bine am vazut asta.
Dar este legal?
Cum as putea sa pun link sa nu ma afecteze pe partea de seo?
Care ar fi cea mai buna solutie...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)