Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Exista plugin wp care aduna articole de pe alte site-uri?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Aradean am si eu o rugaminte la tine inainte de a lua ban (ca de luat iei sigur la cat misto faci de membrii forumului).. daca in urmatorii 11 ani faci ceva (practic) sa ma anunti si pe mine, pe mail, la telefon, cum vrei tu. Sunt curios daca il intreci pe tipul de care ti-am povestit ca am facut pariu cu el pe 10 ani ca nu reuseste nimic daca nu gandeste singur macar odata si ii intreaba mereu pe altii, legat de orice.

Apropo de chestiunea cu pluginul: mai sunt alte cateva mii de astfel de siteuri cu continut preluat.. si din moment ce n-au reusit sa aiba succes, este evident ca nici tu nu vei reusi (mai ales cu viitoarele schimbari aduse de google). Asadar: ori gandesti si tu un proiect nou.. ori faci un topic nou in care sa ceri idei
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Aradean am si eu o rugaminte la tine inainte de a lua ban (ca de luat iei sigur la cat misto faci de membrii forumului).. daca in urmatorii 11 ani faci ceva (practic) sa ma anunti si pe mine, pe mail, la telefon, cum vrei tu. Sunt curios daca il intreci pe tipul de care ti-am povestit ca am facut pariu cu el pe 10 ani ca nu reuseste nimic daca nu gandeste singur macar odata si ii intreaba mereu pe altii, legat de orice.

Apropo de chestiunea cu pluginul: mai sunt alte cateva mii de astfel de siteuri cu continut preluat.. si din moment ce n-au reusit sa aiba succes, este evident ca nici tu nu vei reusi (mai ales cu viitoarele schimbari aduse de google). Asadar: ori gandesti si tu un proiect nou.. ori faci un topic nou in care sa ceri idei
    Defineste succes pentru el. Poate pentru el succes inseamna sa faca 1 Euro pe zi dintr-un autoblog la care nu-si aduce niciun aport, decat sa faca 10 euro dintr-un blog la care munceste cateva ore pe zi...
    Pare genul ala de om...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Mda.. pai in cazul asta nu mai am nimic de zis, decat: Succesuri cat mai multe! caci doar unul singur nu te-ajuta mai deloc.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Gata promit sa tac si sa fac.. Nu va mai pun intrebari (ca nu vreau ban) si o sa vedeti pe parcurs ca o sa fac ceva

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Aradean, poti pune intrebari, acolo unde chiar nu te descurci si unde nu gasesti raspunsuri folosind functia Search, ti se va raspunde cu profesionalism. Dar nu mai toca nervii userilor cu intrebari stupide.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 17:27
  2. afiseaza erori care nu mai exista
    De fabby în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th July 2009, 23:26
  3. 8000 pagini care nu exista pe site in Google
    De roxanacaz în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 5th July 2007, 18:19
  4. Cum gasesc o pagina care nu mai exista pe un server !
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th May 2007, 12:57
  5. Directoare Care Nu Exista?
    De Graven în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th December 2005, 04:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •