Buna seara domnilor, am o problema cu placa de sunet: nu imi citeste driverul realtek ac 97 audio. Imi arata aceasta eroare:
![]()
Buna seara domnilor, am o problema cu placa de sunet: nu imi citeste driverul realtek ac 97 audio. Imi arata aceasta eroare:
![]()
Ia vezi pe-acilea, poate gasesti ceva ajutor.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
am incercat Diana dar tot fara succes, e posibil sa fie defecta?
Nu ma pricep la hardware, de aia ti-am dat linkul de mai sus. Dar daca este in garantie, ar trebui sa le-o dai sa verifice.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ce s-a intamplat de nu mai merge? Ai reinstalat sistemul de operare? E placa noua si esti la prima instalare si nu merge? A mai mers pana acum si acum ai facut oarece si brusc nu mai merge?
am reinstalat windows, e placa veche si brusc nu merge, inainte a mers. Nu stiu de ce imi da eroarea asta. Cum nu gasesc cd de instalare am ales varianta sa aleaga windows cel mai bun driver si imi da eroarea de mai sus. Mai multe nu stiu.
Incearca si asta. Adica iti zice sa instalezi ultima versiune de driver manual si iti da si link catre drivere. Vad ca pe multi i-a ajutat postul ala.
Am rezolvat, era cu totul un alt driver. Foarte ciudat insa pentru ca foloseam tot timpul driver de la Realtek. Multumesc frumos totusi Diana. se poate inchide topic
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)