Pot sa incerc eu..sau sa mai incerci tu folosind un telefon cu internet in cazul in care detii asa ceva![]()
Pot sa incerc eu..sau sa mai incerci tu folosind un telefon cu internet in cazul in care detii asa ceva![]()
Unfortunately I don't have a smart phone... You have PM
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Great... Same problem with cainiirosii2000@yahoo.com . I had the same password. I know what you are going to say. Never use the same password for two or more accounts.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Din pacate contul se blocheaza pentru orice ip.
In consecinta, rabdare si tutun.
Poti sa ne spui ce firewall ai sau daca te-ai conectat si de pe alte calculatoare?
Inca un lucru de notat pentru toti userii: in ultimele 6 luni am auzit foarte des de parole sparte. Parerea mea e ca yahoo a facut niste modificari, utilizatorii s-au panicat inutil, ceea ce a dus la blocarea automata a contului si pierderea irecuperabila a datelor de logare.
Chiar si eu am patit, insa am ignorat cateva zile si si-a revenit fara probleme.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
First of all my firewall it's deactivated and I don't use any antivirus.
Second... Yesterday I bought a domain... And I said to myself... Let's check the e-mail address similar to the paypal account... Surprise... The password didn't work... After that I tried bita_claudiu_daniel@yahoo.com where I had the same password and it didn't work... I know what you are saying about Yahoo making changes... It happened to me too... No I didn't get connect from another computer
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Hai sa intram pe cealalta adresa de email, red_dogs......@yahoo.com. Stii raspunsul la intrebarea secreta?
Parolele de yahoo nu pot fi sparte, am studiat ceva forumuri de profil. Cel mai probabil ai un virus, ai primit o poza in spatele careia era un virus, ti s-au furat cookies .. sunt x posibilitati.
1. reinstaleaza Windowsul
2. instaleaza un antivirus si un firewall (eu am ZoneAlarm varianta gratis)
3. Schimba toate parolele la toate conturile (mail,server etc) pe care le ai
4. Daca mai ai undeva introdusa o adresa alternativa de mail una din cele hackuite, schimb-o cu una proaspata
Parolele se mai fura intrand pe pagini clonate. Poate ai primit pe mail o solicitare de la "Yahoo", a trebuit sa te loghezi si tada, ti-au aflat user si parola.
Daca stai fara antivirus si fara firewall este de asteptat sa patesti asta,
instalarea windows se face cu placa de retea dezactivata sau fara cablu de retea (exista diverse softwori care recunosc semnalele trimise de windows pe retea cnad se instaleaza si trimit diversi virusi si alte ganganii de genul)
Primul program se instaleaza antivirus si firewall, se face update la antivirus si abia poi restul
In meseria asta daca nu ai computerul protejat o poti pati
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)