Domenii .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .CA, .ORG, .IN si .CO.UK la prima inregistrare - pret 1,49usd
Cod: WINTER149
Domenii .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .CA, .ORG, .IN si .CO.UK la prima inregistrare - pret 1,49usd
Cod: WINTER149
Atentie.
Cu acest cod nu merge folosit paypal ca metoda de plata.
Si pe langa asta mi-a aparut o oferta "free" care ia automat de pe card 4 euro/luna dupa primele 3 luni sau ceva asemanator. Ceva site-builder, n-am inteles prea bine.
Pentru cine cumpara cu cardul si e atent la detalii, oferta e buna.
Trust, but verify.
Asa este ! Eu nu am fost atent si acum in luna ianuarie mi-au luat 6.19 $ direct de pe card ! Cica am cumparat "Website Tonight" . Faza este ca pe 20.02 vor sa-mi retraga iar 6.19 $ de pe card ! Momentam am dezactivat optiunea Auto+Renew .... si sper ca asa se termina povestea asta ! Asa ca aveti mare grija si cititi TOT !
Ultima modificare făcută de XZT; 24th January 2011 la 14:53.
Vezi ca se poate face refund. Eu le-am trimis un mail din formularul de contact si le-am spus ca nu am achizitionat niciodata asa ceva ("Website Tonight"). Mi-au facut refund la suma incasata.
Apropo de asta. Nu stiu daca stiti, dar la GoDaddy de pot anula domenii cumparate din greseala (typo sau altceva) in termen de 5 zile de la achizitie, cu refund.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
mai este valabila oferta si acum?
@klau: nu mai este valabil.
Am observat ca in fiecare luna godaddy face cate o oferta din asta de 1$ si un pic.
Sunt seriosi cei de la ""Godaddy"" in legatura cu servicile care le ofera ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)