Hello!
Chiar sunt curios de treaba asta, pana acuma n-am vazut bannere sau mesaje publicitare la sf. topicului cum procedeaza altii.
Daca s-ar vinde, cat ar costa o saptamana ?
Hello!
Chiar sunt curios de treaba asta, pana acuma n-am vazut bannere sau mesaje publicitare la sf. topicului cum procedeaza altii.
Daca s-ar vinde, cat ar costa o saptamana ?
Eric... prima oara m-ai dezamagit cu felul cum ai condus discutiile in studiul de caz al siteului tau. Acum reusesti iarasi in doar 2 zile! ( La tine pe site cat ar costa niste reclama? )
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
La mine e 3000 de Euro, si o privire sexy salbatica.
Am intrebat pentru ca sunt curios, de asta ne aflam la bar, lobby, sa discutam orice right ?
Intrebarea mea a venit si ca forma de apreciere a faptului ca nu sunt bombardat de bannere si reclame, dar nu ma asteptam ca toti sa observe asta.
Later Edit: De acum incolo nu mai raspund la astia fara ocupatie, prea multe comentarii.
Eric, cred ca toti observam ca este un forum curat, care pune accent pe calitate.
Eric, daca ai fi intrat pe seopedia de mai mult timp ai fi observat ca inainte de versiunea vBulletin 4.0 eu existat timid niste reclame in headerul forumului. Foarta multa vreme reclamele au fost chiar invalide (image not found or something) dar ocupau spatiul degeaba.
"Intrebarea mea a venit si ca forma de apreciere a faptului ca nu sunt bombardat de bannere si reclame"
Adica stai putin, de bine ce e fara reclame, in semn de apreciere ai vrea ca de maine sa apara reclame pe seopedia?
Si ca tot veni vorba, cat ma costa si pe mine o reclama pe seopedia pt 2 ore?![]()
Cand ai alte surse de venit destul de solide nu are rost sa "manjesti" o comunitate atat de faina ca SeoPedia cu bannere destul de intruzive in cadrul posturilor si la finalul threadurilor pentru niste bani de buzunar. Comunitatea se poate monetiza prin relatiile de business dintre useri sau o metoda foarte eleganta de monetizare a unui forum ar fi sponsorizarea unei categorii de catre cineva. Bannerele, mai ales in cadrul posturilor, gen softpedia de ex, mi se par o mare porcarie.
@ Rares - au fost niste reclame in header pentru o perioada foarte scurta de timp aici si chiar si acelea erau catre niste proiecte ale unor membrii SeoPedia. Proiecte/produse care ar fi fost destul de folositoare oricarui.
Eu, cel putin, am fost tentat o perioada sa punem reclame. Nu neaparat Adsene ci mai degraba reclama care sa vina de la firmele din domeniul online-ului.
Impreuna cu Cristian am ajuns la concluzia ca e mai bine sa pastram forumul curat, cel putin ptr o perioada de timp. Nu exista interes in a scoate bani din forum, ci in a dezvolta o piata si a deveni relevanti.
Comunitatea asta o sa puna intotdeauna pret pe educare, comunicare, relatii si mai putin pe bani scosi din forum.
Oricum, interesante parerile voastre.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pentru ca rolul unei comunitati este si acela a ajuta membrii comunitatii, cred ca ar fi o idee daca ar fi o zona de reclama in header, sau in alta parte in care prin concurs sa apara cel mai interesant proiect din luna respectiva.
Cred ca sunt membrii cu idei foarte bune, cu proiecte bazate pe calitate nu pe adsense si care nu au nu stiu ce buget de publicitate.Ce parere aveti ?
Codeinwp.com - Wordpress experts
Modelul asta a fost incercat candva pe Webdesignbox si nu a mers. Nu sint proiecte, apar discordii privind cine si de ce apare, alte motive de genul..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai e simplu, nu sunt proiecte nu apare nimeni, adica e acelasi lucru ca si acum, discordii nu inteleg de ce ar aparea , proiectul se poate alege prin vot, sau ce proiect vrei tu sau cine se mai ocupa de forum.
Decizia este a voastra, aveti mai multa experienta, eu am incercat sa vin cu o idee .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)