Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Neintelegere cu un user de pe seopedia

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit Neintelegere cu un user de pe seopedia

Da, e a-2a oara cand patesc asta insa nu vreau sa dezvolt subiectul pe tema asta ci strict pe faptul ca am luat-o sus iar de la romanasii nostri si mai grav, de la un user de incredere, pe care il cunosteam de pe Seopedia, mare Ambasador. Este vorba de Netul.

In urma cu cateva saptamani am demarat un proiect in limba romana cu subtitrari (este vorba despre site-ul meu subtitrarile.net) care se bazeaza pe un script creat de Gabriel ( NETUL). Toate bune si frumoase pana a intarziat cu 1 saptamana scriptul, ma rog pretul nu-l motiveaza, nu are timp, etc. Am inteles, nu e problema eu am platit serviciul intreg si asa.

Insa ce am stabilit si mers pe incredere e faptul ca scriptul va ramane doar ptr site-ul subtitrarile.net, pana cand voi vinde eu site-ul si voi da dreptul urmatorului cumparator sa-l foloseasca. Eu am platit serviciul, am drepturi (si doar eu) depline privind serviciul cumparat.

In fine, povestea e lunga...ca si concluzie: Aveti grija pe cine "angajati" sa va faca scripturi si alte chichituri deoarece s-ar putea ca peste noapte sa apara site-uri ca ciupercile pe aceeasi platforma si design. Mai exact, eu l-am platit sa-si faca site-uri, ex. esubtitrari.com .

Acest gen de thread-uri nu sunt pe placul meu, dar am fost indemnat de cativa dintre voi sa-l fac pentru eventualele neplaceri pe viitor.

Pentru niste subtitrari iti mananci painea de la gura? Gabriel, daca am fi fost la prima colaborare intelegeam, dar poate eu ti-am renovat 2 camere in apartamentul ala..

PS: NU merita nisa asta de tot shit-ul asemenea discutii si stiu asta, dar am zis hai sa fac un proiect nou in limba romana, mai mult din hobby ca bani nu va scoate niciodata sa zici ca merita timpul acordat.

Edit: Scuzati greselile de gramatica, sunt prea nervos si dezamagit pentru a ma mai concentra pe asemenea subiecte, imi fac singur de lucru.. asta este. (Nu am folosit nume intregi, sau alte detalii personale cu toate ca le stiu de la A-Z , dar nu asta e ideea.)
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 5th December 2010 la 15:02.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Dragos, ca sa fim corecti ar trebui sa spunem ca scriptul tau de pe subtitrarile.net nu e nici mai mult nici mai putin decat versiunea cheala a lui cinemagic.ro, cel putin asa pare. Deci tu nu ai primit nimic facut de la 0 (nu stiu ce ai platit si pt ce v-ati inteles), dar asta ai primit.

E urat totusi ca cel pe care-l platesti sa-ti faca un job, apare peste o saptamana cu propria lui copie, care e si mai buna ... Foarte urat.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Rares, stiu ce spui, insa eu i-am specificat doar functiile si structura pe care o doresc. Design-ul si elementele acestuia au ramas la aprecierea lui. Daca omul doar stilul acela stie sa-l adopte eu nu m-am impotrivit si i-am spus ca e OK, tinand cont ca suma scriptului nu a fost o avere, cinemagic.ro e un portal de cinema, nici de cum nu se bazeaza pe subtitrari. Ca are o sectiune care se refera la asta e altceva, insa daca observi functiile sunt diferite, de asemenea structura -> elementele design-ului sunt cam la fel, ai dreptate insa eu am fost multumit ca macar au fost culorile schimbate si iconitele. Nu pot sa-i cer la om sa-mi aduca luna de pe cer, daca el nu poate.

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

Implicit

miramas sa fi facut netul ceva de genul, eu cel putin din ce discutii vad ca are il consider o persoana foarte corecta si care cunoaste ceea ce face... poate ne lasa un raspuns si ne lamureste ce s-a intamplat mai exact.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Vad ca s-a apucat de modificat design site, am printscreen-uri:
    - http://farm6.static.flickr.com/5163/...aac49b77e2.jpg
    - http://farm6.static.flickr.com/5164/...a976fe76bf.jpg
    - http://farm6.static.flickr.com/5124/...cb13b6de5c.jpg
    - http://farm6.static.flickr.com/5129/...52756f90e5.jpg

@ tazonne: Sa inteleg ca sfidezi dovezile pentru increderea care crezi tu ca o da prin discutii?

Esubtitrari.com - Whois
    * inregistrat in 24 noiembrie

Subtitrarile.net - inregistrat la data de 15 noiembrie.
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 5th December 2010 la 14:40.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu cred ca nu e pusa problema bine. Cum zicea si Rares, el ti-a vandut tie un fel de CMS propriu pe care-l mai foloseste el la alte proiecte (cu cateva personalizari minore gen schimbatul culorii si mai stiu eu ce prin admin).

Greseala lui mare e ca l-a folosit insa pe aceeasi nisa cu tine... Acum nu stiu cum v-ati inteles si voi pe acolo. Oricum, e urat! Ce dovada de profesionalism dai tu, cand ii faci un site clientului, dupa care te bagi si tu cu el pe nisa (fara sa mai punem ca folosesti aceleasi solutii pentru asta...)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    @ tazonne: Sa inteleg ca sfidezi dovezile pentru increderea care crezi tu ca o da prin discutii?
    Nu, doar ii acordam dreptul la replica. Exista 2 interpretari la fiecare actiune. Asa cum o povestesti tu, da, pare total deplasat ce ti s-a intamplat. Si eu as fi suparat in locul tau.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Pe scurt scriptul l-a facut la comanda in functie de ideile si indicatiile pe care i le-am oferit eu, urmand ca apoi sa se foloseasca de ele in scop comercial.

@Nic: Right, insa el e ocupat cu modificatul acum.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

La cate zeci de situri am facut pentru diferiti clienti, ce ar fi fost ca dupa ce incheiam colaborarea sa schimb logoul si cate ceva prin design, sa-mi iau un domeniu si sa imi urc si eu propriul site (platit de fraieri) eventual si cu ceva features in plus... Cu cunostintele seo pe care le am i-as fi depasit in foarte scurt timp si in sherp. Asta da aroganta...

Urat, foarte urat ce se intampla, sarim peste faptul ca vine de la o firma de "dizain" ci de la un user de incredere al acestui forum.

Pe de alta parte Dragos, stiu ca nu ar trebui sa spun asta dar cred ca stii la ce ma refer, este o vorba care spune ca "Roata se învârte și nimic nu rămâne fără să fie plătit", acum probabil ca ai platit tu, dar ii va veni si lui factura candva...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 5th December 2010 la 15:08.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

@Rares: Exista anumite nivele, anumite resposabilitati, anumite varste si anumiti fluturi. Sa fim seriosi, stiu la ce te referi dar chiar e nevoie sa ma apuc de research pentru fiecare in parte? O singura data a fost o greseala si stiu cel putin in cazul meu ca greseala se plateste. (A fost in 2008, suntem in 2011 imediat)

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 17:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •