Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Zoso - Erwin

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

hai sa o luam incet.

mobilissimo e unul dintre miile de spamsiteuri a caror primordiala activitate e sa copieze specificatii de pe gsmarena si apoi sa spameze google. spre deosebire de tine, majoritatea stiu ce fac si tin capul la cutie. tu insa nu te multumesti cu ce faci, tu te si mandresti cu asta si injuri siteurile mai mici (webara.ro ara 100 unici.zi), dar care au despre ce scrie. e normal, ai ajuns la un punct in care nu mai poti creste si trebuie sa te extinzi (merci cui a impartit topicul asta ca a omis si declaratia de la care a inceput discutia).

am fost primul in .ro care a pus mana pe htc hero. cu toate astea, voi aveati deja indexata in google o pagina in care spuneati ca aveti review la htc hero. la data screenshotului nu aveati review la htc hero. nici acum mi se pare ca nu aveti.

in linkul al doilea compari Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (la tine) cu Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (la mine), doua telefoane total diferite. deci nici macar nu stii ce vinzi.

firma de piar trimite deviceul cui vrea ea sa scrie despre device. nu spammerilor. firma de piar nu plateste, e de ajuns ca iti da pe mana un telefon, sa faci bani cu el.

ps: a da de gol spammerii si a refuza sa lucreze cu ei nu e "ura perpetua".

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Zoso scrie pentru scandal Erwin. Nu ar trebui sa fii foarte suparat. Si eu am spamat (seo, nu prin email), si el, si tu probabil. Ideea care mie nu imi place este ca avem astfel de discutii, cand reprosurile ar putea fi facute pe blogul fiecaruia, sau pe mesaje private. Mai mult decat atat, in loc sa ne sesizam reciproc, si sa incercam sa evoluam (eg. vezi "bah Erwine ca pe pagina aia faci spam, si nu e bine. Scoate si tu aia").

Sincer, cand refacem categoriile, nu o sa mai existe astfel de discutii. Prefer sa fim 20 de insi si sa ne intelegem.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

lol. esti bun, bă! te-ai gandit tu ca el face spam fara sa stie?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de zoso Vezi Post
    hai sa o luam incet.

mobilissimo e unul dintre miile de spamsiteuri a caror primordiala activitate e sa copieze specificatii de pe gsmarena si apoi sa spameze google. spre deosebire de tine, majoritatea stiu ce fac si tin capul la cutie. tu insa nu te multumesti cu ce faci, tu te si mandresti cu asta si injuri siteurile mai mici (webara.ro ara 100 unici.zi), dar care au despre ce scrie. e normal, ai ajuns la un punct in care nu mai poti creste si trebuie sa te extinzi (merci cui a impartit topicul asta ca a omis si declaratia de la care a inceput discutia).

am fost primul in .ro care a pus mana pe htc hero. cu toate astea, voi aveati deja indexata in google o pagina in care spuneati ca aveti review la htc hero. la data screenshotului nu aveati review la htc hero. nici acum mi se pare ca nu aveti.

in linkul al doilea compari Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (la tine) cu Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (la mine), doua telefoane total diferite. deci nici macar nu stii ce vinzi.

firma de piar trimite deviceul cui vrea ea sa scrie despre device. nu spammerilor. firma de piar nu plateste, e de ajuns ca iti da pe mana un telefon, sa faci bani cu el.

ps: a da de gol spammerii si a refuza sa lucreze cu ei nu e "ura perpetua".
    Presupun ca el compara review-urile, pentru ca postul tau nu arata deloc ca un review. De obicei sunt mai complexe, cu detalii mai multe, poze, etc.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de zoso Vezi Post
    lol. esti bun, bă! te-ai gandit tu ca el face spam fara sa stie?
    Era un exemplu Vali. Ma gandesc ca intelegi de fapt ce am vrut sa spun, si o duci catre o scara mai larga, unde nenumarate astfel de cacaturi pot fi incluse.

Prefer sa am mai multi prieteni, decat dusmani.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

tu esti mai pasnic. si iti vine greu sa crezi ca oamenii astia din asta traiesc. daca nu fac spam nu mai au ce pune pe masă.

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu injur in general si n-am injurat webara.ro. Ba chiar i-am urat bun venit la un moment dat. Cei care ma cunosc, stiu ca ajut site-urile romanesti mai putin cunoscute din acest domeniu. Probabil ma confunzi.

am fost primul in .ro care a pus mana pe htc hero. cu toate astea, voi aveati deja indexata in google o pagina in care spuneati ca aveti review la htc hero
    Citam si recenzii facute in engleza, sau sa inteleg ca trebuie sa astept sa public ceva pana o persoana din .ro sa dovedeasca ca a avut acel device in mana? Dar nah.. sunt prost si irelevant, nu inteleg asemenea "fineturi". Ăhăăă, de cate ori ar fi trebuit sa ma simt lezat de astel de situatii…. Interesant e insa ca nu mi-a trecut prin minte, probabil pentru ca nu m-am gandit la beneficii din partea aceluia care mi l-a trimis spre a fi testat.

Esti dragut! Mananc telefoane pe paine.. imi pare rau sa vad ca n-ai prins esenta comparatiilor facute de mine in cele doua exemple anterioare, de asemenea trebuie sa stii toate prezentarile si recenziile video facute de mobilissimo.ro, sunt cu terminale primite pentru a fi testate din partea agentiilor de PR, iar o singura recenzie implica munca a cel putin trei oameni, deci se lucreaza pe branci la spam la noi! Ahh, si o rectificare la declaratia ta: "deci nici macar nu stii ce vinzi". Nu vand, prezint! Nu tot continutul trebuie sa se reflecte in cash imediat.

Revenind la declaratia ta: "injuri siteurile mai mici (webara.ro ara 100 unici.zi), dar care au despre ce scrie", trebuie sa afli ca am "prostul" obiceiul sa citez boggeri de tech din Romania, in deosebi pe cei care au ocazia sa aibe primii in teste anumite gadgeturi. Clar un obicei de spamer. My bad!

In final, Cristi imi cer scuze pentru "infectarea" forumului, dar n-am rezistat sa nu raspund flame-ului. Promit sa nu se mai repete, indifferent de situatie. Ma bucur insa ca am putut sa-mi exprim liber gandurile.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Eu zic ca v-ati balacarit destul. Daca mai vreti sa o faceti in continuare, puteti sa o faceti in alte locuri.

PS: Cum am si spus, nu o sa mai accept astfel de cacaturi pe SeoPedia.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Zoso live la Antena 2 acum :)
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 14th September 2010, 03:51
  2. Zoso la Podio
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th March 2007, 11:46
  3. eRwin
    De eRwin în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th September 2005, 01:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •