Postat în original de
zoso
hai sa o luam incet.
mobilissimo e unul dintre miile de spamsiteuri a caror primordiala activitate e sa copieze specificatii de pe gsmarena si apoi sa spameze google. spre deosebire de tine, majoritatea stiu ce fac si tin capul la cutie. tu insa nu te multumesti cu ce faci, tu te si mandresti cu asta si injuri siteurile mai mici (webara.ro ara 100 unici.zi), dar care au despre ce scrie. e normal, ai ajuns la un punct in care nu mai poti creste si trebuie sa te extinzi (merci cui a impartit topicul asta ca a omis si declaratia de la care a inceput discutia).
am fost primul in .ro care a pus mana pe htc hero. cu toate astea, voi aveati deja indexata in google o pagina in care spuneati ca aveti review la htc hero. la data screenshotului nu aveati review la htc hero. nici acum mi se pare ca nu aveti.
in linkul al doilea compari Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (la tine) cu Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (la mine), doua telefoane total diferite. deci nici macar nu stii ce vinzi.
firma de piar trimite deviceul cui vrea ea sa scrie despre device. nu spammerilor. firma de piar nu plateste, e de ajuns ca iti da pe mana un telefon, sa faci bani cu el.
ps: a da de gol spammerii si a refuza sa lucreze cu ei nu e "ura perpetua".