Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Cumparare domeniu prin SEDO

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

La mine e vorba de ING. Oricum, poate n-are legatura directa cu paypal, pt ca o data am patit si platind doar cu cardul. Primisem "ultimatumul" de la hosting sa platesc (asa le las eu, ca tot uit daca nu imi amintesc ei sa le platesc ) si a trebuit sa-i rog frumos sa ma mai "ierte" o zi, pana imi rezolv problemele E penibil sa patesti asta
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de sergiuliano Vezi Post
    La Banca Transilvania e definitiva. Chiar si cand suni, iti accepta doar tranzactiile din ziua respectiva, daca incerci a doua zi, problemele reapar si trebuie sa suni din nou la banca.
    Asta e foarte frustant. Sa suni la banca mereu cand vrei sa cumperi ceva?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu trebuie sa suni la banca mereu, cand ai completat cererea de card sunt ceva restrictii ce sunt de fbifat acolo, sau poti sa faci o cerere sa ti seteze cardul intr-un anumit fel, plati pe internet dese, o plata pana poate fi de max ...... Lei, si tranzactii maxime intr-o zi in valoare de...... Si apoi numai ai probleme. Eu am un card care este setat asa, dar atunci am vrut sa platesc de pe un alt card pe care aveam mai multi bani, dar pentru care nu am depus cerere
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Aveti idee cat dureaza transferul domeniului prin SEDO? sa platit am primit codul pentru transfer, am initiat transferul prin registratar, dar sunt deja 5 zile fara ca transferul sa aiba loc

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    44
    Posturi
    499
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu trebuie sa suni la banca mereu, cand ai completat cererea de card sunt ceva restrictii ce sunt de fbifat acolo, sau poti sa faci o cerere sa ti seteze cardul intr-un anumit fel, plati pe internet dese, o plata pana poate fi de max ...... Lei, si tranzactii maxime intr-o zi in valoare de...... Si apoi numai ai probleme. Eu am un card care este setat asa, dar atunci am vrut sa platesc de pe un alt card pe care aveam mai multi bani, dar pentru care nu am depus cerere
    Corect, dar numai in cazul in care siteul verifica CVC sau CVV. In cazul in care nu verifica ( si PayPal NU verifica cu toate ca il cere ) , nu tine cont de ce ai cumpletat in fisa.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Aveti idee cat dureaza transferul domeniului prin SEDO? sa platit am primit codul pentru transfer, am initiat transferul prin registratar, dar sunt deja 5 zile fara ca transferul sa aiba loc
    Transferul nu se face prin SEDO, doar tranzactia Escrow. Transferul domeniului se face intre registrari si depinde de la un TLD la altul. La scurt timp dupa ce se finalizeaza transferul intre registrari se incheie si tranzactia de escrow pe SEDO.

TIP: Cand incercati sa vindeti un domeniu ( in cazul in care registrarul la care ai domeniul inregistrat suporta internal PUSH ), cea mai simpla metoda este sa ii spuneti cumparatorului sa isi creeze cont la acelasi registrat si sa ii "impingeti" domeniul in contul lui. Procesul dureaza doar cateva minute dupa care ii va fi foart usor sa modifice datele de contact fara a mai fi nevoie de cateva zile de asteptare.

ATENTIE: asta nu inseamna sa renuntati la serviciul de escrow.
    Ultima modificare făcută de sergiuliano; 21st October 2010 la 08:09.
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

dar transferul de la un registrar la altul cat dureaza (folosind serviciul escrow)? ai idee? DNS-urile apar in continuare cele de la SEDO, azi se fac 6 zile

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumparare domeniu
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th May 2010, 08:38
  2. Vand domenii prin SEDO.
    De KidRock în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th August 2009, 13:20
  3. Reguli cumparare domeniu?
    De rth în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th February 2007, 11:17
  4. Cumparare domeniu//
    De fedoras în forumul Domenii