Postat în original de
lovelife
Nu trebuie sa suni la banca mereu, cand ai completat cererea de card sunt ceva restrictii ce sunt de fbifat acolo, sau poti sa faci o cerere sa ti seteze cardul intr-un anumit fel, plati pe internet dese, o plata pana poate fi de max ...... Lei, si tranzactii maxime intr-o zi in valoare de...... Si apoi numai ai probleme. Eu am un card care este setat asa, dar atunci am vrut sa platesc de pe un alt card pe care aveam mai multi bani, dar pentru care nu am depus cerere
Corect, dar numai in cazul in care siteul verifica CVC sau CVV. In cazul in care nu verifica ( si PayPal NU verifica cu toate ca il cere ) , nu tine cont de ce ai cumpletat in fisa.

Postat în original de
lovelife
Aveti idee cat dureaza transferul domeniului prin SEDO? sa platit am primit codul pentru transfer, am initiat transferul prin registratar, dar sunt deja 5 zile fara ca transferul sa aiba loc
Transferul nu se face prin SEDO, doar tranzactia Escrow. Transferul domeniului se face intre registrari si depinde de la un TLD la altul. La scurt timp dupa ce se finalizeaza transferul intre registrari se incheie si tranzactia de escrow pe SEDO.
TIP: Cand incercati sa vindeti un domeniu ( in cazul in care registrarul la care ai domeniul inregistrat suporta internal PUSH ), cea mai simpla metoda este sa ii spuneti cumparatorului sa isi creeze cont la acelasi registrat si sa ii "impingeti" domeniul in contul lui. Procesul dureaza doar cateva minute dupa care ii va fi foart usor sa modifice datele de contact fara a mai fi nevoie de cateva zile de asteptare.
ATENTIE: asta nu inseamna sa renuntati la serviciul de escrow.
Ultima modificare făcută de sergiuliano; 21st October 2010 la 08:09.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform