De curand a aparut pe adwords www[.]promopedia[.]ro. Evident un serviciu de inscriere in directoare automat in 1000 directoare web care nu cred ca au pr > 1. Ce spuneti, vor da faliment cei cu inscrieri manuale ?
De curand a aparut pe adwords www[.]promopedia[.]ro. Evident un serviciu de inscriere in directoare automat in 1000 directoare web care nu cred ca au pr > 1. Ce spuneti, vor da faliment cei cu inscrieri manuale ?
Lumea din ziua de azi se uita la pret. Ce zice...wow 10 euro 1000 directoare...tare frate hai pe ele. Ma gandesc ca pentru un site nou aceste 1000 de linkuri venite dintr-un foc vor avea efect devastator, dar lumea nu prea se gandeste.
de ce am impresia ca toate "directoarele" alea sunt ale lor si folosesc o singura baza de date comuna ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
mie mi-au raspuns chiar ei, prin intermediului sloganului.PromoPedia, reteaua de anunturi
Poti sa dai de mine usor, @contact.
m-am uitat putin peste lista directoarelor. Din care am observat, au circa 5 ip-uri pentru 1000 directoare. Parerea mea este ca aceste servicii "proaste" de inscriere nu are trebui sa prospere. Oricum directoarele sunt la pamant, si stiu ce vorbesc pentru ca muncesc in domeniu. Cei care vor folosii aceste servicii automate de inscriere in directoare, 5-10 ip-uri pentru 1000 directoare, parerea mea este ca vor lua o mica mare plasa![]()
toata lumea crede ca se face promovare cu 10-20 eur si dupa aia ajung toti in sandbox pt ca se inscriu nebuneste, ideea e ca momentan directoarele nu prea ajuta ... backlinkurile de pe directoare web nu prea is ft de folos ... as recomanda bloguri de profil, forumuri de profil cu dofollow si mijloace de socializare
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
@voidcode: Ai perfecta dreptate. Nu ajuta directoarele....dar inca sunt ok pe nise cu concurenta mica si medie. Cel putin deocamdata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)