Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 43

Subiect: Concurs eMag - Porsche Cayman 2010

Afișare hibrid

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Bai va multumesc pt voturi. Am facut de o sansa

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Io vreau oglinda heliomata si turbina, Kleampa.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu consider ca este impotriva regulamentului acest thread. Este un post ocazional despre o activitate de-a lui, in categoria bar and lobby, specificand clar ca este un link afiliat. Este ca si cum am vorbi despre orice altceva in Bar&Lobby.
    .... asa m-am gandit si eu

Mersi mult pentru voturi guys, va plimb pe toti pe rand, promit!

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Am uitat sa vad spun c-am facut un post cu toate codurile bonus (de 200/100/50 puncte)

Coduri reteaua eMag | Cipy

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Voi credeti ca acea masina se va da "pe bune" ? Toate concursurile cu sistem de votare sunt aranjate inca de la inceput. La un ipad sau altceva poate aveti sanse... dar de privit pe geamul masinii veti privi tot din exterior. Nu vreau sa fiu rea cu voi, doar realista!
    De ce sa nu-l dea, eMag scoate banii pe Porsche si mai au si castig pe perioada campaniei... plus ca e in parteneriat cu Kiss Fm. La banii lor nu cred ca fac magarii, n-ar avea sens. Zic si eu...

Faza cu 1 din 99.999.999 e aiurea rau de tot. In majoritatea concursurilor se alege o persoana din toate cele care au participat... Aici daca participa 2000 sa inteleg ca ai sanse de castig tot 1 din 99.999.999? Ca daca da, este o mare MAGARIE!
    Gresit, asa am crezut si eu initial, dar m-am gandit putin si am ajuns la urmatoarea concluzie. Sa zicem ca eu adun 1000 de sanse. Deci pot alege 1000 de numere de la 1 la 99.999.999. Toate bune pana aici, ok ? Sa zicem ca vine si Xulescu cu 10 sanse si introduce 10 numere. Sansele noastre sunt egale, probabilitatea ca numarul extras sa fie mai apropiat de al meu este putin mai mare, dar foarte putin. Deci toata lumea are sanse, merita sa incercati si pentru o sansa chiar. Nu se stie norocul...
    Evident ca e mai bine sa ai 1000 de sanse decat 10 sau una

Thanks Kleampa, good job!

Dragi noi cititori, linkul unde ma puteti vota si unde va puteti inscrie este acesta.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

E imposibil sa nimereasca cineva fix numarul acela. Chiar daca se vor strange mii de sanse..totusi..de la cateva mii/zeci de mii pana la 99,999,999 mai e muuult.

Sa vedem cine va fi norocosul. Totusi ar fi bine sa se faca live extragerea, sa se vada clar ca premiul se da ,,pe bune" si nu pe pile. Ca asa fara sa vada nimeni nimic...mai mult ca sigur va castiga cineva cunoscut de ei.

Pana una alta, linkul meu e http://reteaua.emag.ro/c/FinalDestiny, eu am dat click la toata lumea.

Bafta si sper sa vina pe Seopedia Porsche-ul
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Exista unii oameni care sunt norocosi la concursuri
    De exemplu finul meu la concursul din vara de la romtelecom a castigat 2 laptopuri unul pe numele lui si unul pe numele sotiei (sau inscris fiecare separat) si castiga mereu la tot felul de concursuri.
    O faza tare cu finul meu a fost acum vreo 2 ani de zile, el era plecat in strainatate cu serviciul si nu raspundea la telefon, sotia lui primeste un telefon ca a castigat un laptop la concursul cu nu stiu ce margarina, se duce se ridica premiul, ma-am dus sa o ajut cu masina ca era departe, si cei de acolo o intreaba" Aveti legatura cu domnul X ca vad ca aveti acelasi numar de familie?" Ea ii spune ca X este sotul meu, ei ii zic pai prima oara am extras numerele lui la tragerea la sorti, si nu araspuns la tel 3 zile si conform regulamentului sa repetat extragerea si iesit numele dumneavoastra. Am ramas cu totii trazniti
    Alta faza era ca am fost amandoi la cumparaturi in metro eu am facut cumparaturi de valoare mare si el si-a cumparat un detergent si 1 cutie de ciocolata pentru nevasta, si al ambele era o promotie, si a castigat la detergent nu stiu ce set de prosoape si la ciocolata o bicicleta. A castigat mereu cate ceva, Deci sunt oameni care castiga la concursuri si altii nu
    Eu nu castig nimic nemuncit de exemplu.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Exista unii oameni care sunt norocosi la concursuri
    De exemplu finul meu...
    Al naibii sa fiu... eu sunt uimit de poveste, s-a nascut sub o stea norocoasa finul tau.
    Da parca tot mai bine e sa reusesti prin munca, la sfarsitul drumului greu privind in urma te simti mai bogat si implinit, din mai multe puncte de vedere.
    F*ck porshe, I like walking!
    Ultima modificare făcută de Eradu; 21st September 2010 la 20:55.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Dupa extragerea numarului castigator, vor fi scanate toate numerele alese de participanti si va fi desemnat drept castigator cel care si-a ales exact numarul extras sau si-a ales cel mai apropiat matematic numar de numarul extras. Daca exista doi participanti cu numere la fel de apropiate de numarul extras, castigator va fi cel care s-a inscris primul cu numarul respectiv in campanie.
    Deci va fi un castigator, cel cu numarul cel mai apropiat de numarul extras. Daca toti se vor ingramadi sa se inscrie cu anul/ziua nasterii sau un nr scurt... teoretic sunt sanse mult mai mari pentru cei ce vor alege numere cat mai mari si vor ocoli cifrele 1,2,3, prezente in majoritatea anilor/zilelor/lunilor de nastere.
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

OliviuStoian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    69
    Putere Rep
    29

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Upgrade forum + Discutii despre viitor - Aug. 2010.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 197
    Ultimul Post: 25th January 2017, 08:44
  2. Gpec 2010
    De Diana în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th August 2010, 11:44
  3. Site tv online pentru meciuri CM 2010?
    De evolution în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th June 2010, 23:20
  4. CM 2010 & Google
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th June 2010, 13:19
  5. Licenta de F-Secure Internet Security 2010 1 an gratis
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th August 2009, 20:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •