Vedeta noastra, o iubim, o uram, e live la Antena 2 acum.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Antena 2 Live! » Antena 2 - Suntem noi!
Vedeta noastra, o iubim, o uram, e live la Antena 2 acum.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Antena 2 Live! » Antena 2 - Suntem noi!
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dap, l-am vazut. Cu ocazia asta a trebuit sa le explic parintilor mei cine-i Zoso si ce-i ala un blogger![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu cred ca a spus adevarul in legatura cu traficul. El a zis ca are 8-10.000 / zi. Eu cred ca are mult mai multi.
Si apropo de trafic:
Zoso.ro: Alexa Rank 17,680
Realitatea TV: Alexa Rank 277,994![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
My mistake, am confundat .net cu realitatea.tv: Realitatea.tv Site Info
Graficul asta il vad postat la el pe site: 2006 - 2009. Eu zic ca are mai mult de 8.000 / zi totusi.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Alexa rank este EXTREM de average. Daca vrei iti corelez alexa rank cu traficul seopedia, si alexa rank cu traficul unui website de stiri din romania. Sunt diferent enorme.
Nu uita ca alexa rank este dat de toolbar sau orice tool care extrage informatii din alexa ca sa afiseze rank-ul (eg. SearchStatus | Firefox SEO Toolbar Extension). La zoso si in Seopedia, sunt oameni tehnici care aproape toti au aceste tool-uri instalate.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
mandruta fara prompter e pierdut. impingea casca aia poate poate ii mai soptea regia cate o intrebare si restul le lua de pe facebook.
nu ma asteptam sa aud despre SEO sau alte chestii tehnice dar ma astepteam la o discutie inteligenta despre ce inseamna sa fii un blogger printre primii
Dupa 3 minute m-am plictisit si m-am pus la treaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)