umbla vorba prin targ ca vor sa impoziteze WU direct la banca. Ati auzit ceva?
umbla vorba prin targ ca vor sa impoziteze WU direct la banca. Ati auzit ceva?
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
E doar un zvon. Banca nu are dreptul sa impoziteze, nu e fisc.
Se va retine doar impozitul pe dobanzi (retinere la sursa)
Daca primesti bani peste 10.000 eur sau regulat sume mai mici trebuie sa completezi un formular cu provenienta banilor.
Formularele pot fi puse la dispozitia fiscului.
Tu atunci trebuie sa declari si la fisc venitul pentru a fi impozitat. Daca nu l-ai declarat, esti evazionist
Daca vorbim de sume mici, accidentale, nu-ti face griji
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Ar fi bine, ne-ar mai scapa de hartogaraie.
Banca poate retine la sursa impozitele. Multe firme, din diverse domenii, retin impozitele si le vireaza statului, deci nu vad de ce nu ar face-o si banca.
Plus ca e mai bine sa dai 16% in fiecare luna decat sa mergi odata pe an sa dai banii pe aproape 2 luni la fisc.
Ultima modificare făcută de big; 22nd June 2010 la 20:12.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
ar fi bine.. o data ce iti impoziteaza la intrare .. nu te mai freaca cu cei 16%
Banca poate retine la sursa doar impozitul pe dobanzi care e clar, venit (venit impozabil de curand).
Pentru restul ea nu stie natura incasarilor. Eu pot sa-mi transfer banii dintr-un cont in altul si nu am deci nici un venit.
Logica e urmatoarea:
O entitate economica (banca sau firma) daca are o cheltuiala care pentru persoana este venit (dobanda sau salariu) poate retine impozitul la sursa.
Un transfer bancar nu reprezinta pentru banca o cheltuiala in favoarea persoanei.
Ultima modificare făcută de Hobart; 22nd June 2010 la 20:48.
am si eu o intrebare legata de cecurile de plata primite din U.S :
Daca primesc cecuri lunar de la firme din U.S trebuie platit impozit?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
banca nu poate impoza direct ca nu e organ fiscal, sau autoritate competenta, in schimb la solicitarea ANAF poate sa faca rapoarte spre ei, totodata ma mir fiindca is informatii confidentiale
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Pai veniturile sunt confidentiale? Eu inteleg ca ar putea fi aceeasi chestie cu impozitarea la sursa. In mod normal ar tb sa te puna sa declari ce-s banii, ca daca i-ai mutat dintr-o parte in alta nu-s venituri si atunci nu ai nicio treaba. Iar daca sunt venituri, iti retin impozitul acolo.
Aparent ar fi o masura buna, vorba lui big... nu dai banii din doua luni aproape o data (poate mai si si 2 luni slabe ) si nici nu iti mai bati capul. Pentru cei care nu au de gand sa-si declare veniturile insa... nu e as imbucurator
Btw, ce scandal?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)