La aceasta oferta au mai aplicat 130 persoane .
LOL .. Unii oameni sunt inapti rau de tot frate.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
si creste numarul lor ;-) La aceasta oferta au mai]Postat în original de Cristian Mezei @ Apr 16 2006, 05:12 PM) [post=13530
La aceasta oferta au mai aplicat 130 persoane .
LOL .. Unii oameni sunt inapti rau de tot frate.
[/QUOTE]
si creste numarul lor ;-) La aceasta oferta au mai aplicat 165 persoane
Era vorba despre operatori relaţii cu clienţii. Să înţeleg că aveţi pretenţie ca Steluţa (aka 222) să aibe IQ>90?
Bineinteles ca am. Oare ce ma face pe mine sau pe tine mai deosebiti decat ei ?Postat în original de Pache @ Apr 16 2006, 09:45 PM) [post=13532
Sunt tineri in general intre 19-25 de ani, studenti la facultate, sau cu facultatea deja absolvita. Asta inseamna ca au un nivel de decenta morala precum si un spirit de obsevatie cat de cat dezvoltat.
Cu ce vrei sa ]
Era vorba despre operatori relaţii cu clienţii. Să înţeleg că aveţi pretenţie ca Steluţa (aka 222) să aibe IQ>90?
[/QUOTE]
Bineinteles ca am. Oare ce ma face pe mine sau pe tine mai deosebiti decat ei ?
Sunt tineri in general intre 19-25 de ani, studenti la facultate, sau cu facultatea deja absolvita. Asta inseamna ca au un nivel de decenta morala precum si un spirit de obsevatie cat de cat dezvoltat.
Cu ce vrei sa inceapa ? Director executiv ?
<div class='quotetop'>QUOTE(Pache @ Apr 16 2006, 08:45 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
[/QUOTE]
Tu esti unul dintre cei care au aplicat ? :blink:
Tu te-ai uitat la redactarea textului ? te-ai uitat la adresa de mail? (angajariconnex@...)
Si sa nu uit! Connex in nu recruteaza direct! ci prin firme de HR! Ce sa mai zic de bestjobs!
Pe rând:
Cristian ai dreptate. Cei care ajung acolo sunt 90% studenţi sau absolvenţi. Cei care fac click la aplică pe ejobs, sunt mult mai lowNu am pretenţii nici de la ei, nici de la Vodafone. Era doar o observaţie oarecum arogantă vis-a-vis de nivelul celor care sunt incluşi în această categorie, "operatori relatii cu clienţii".
FireEyes, nu am aplicat. Acum că ţi-am satisfăcut o curiozitate pot să continui, satisfăcându-ţi-le şi pe următoarele:Nu mă interesează cum recrutează Vodafone. Chiar nu am înţeles care a fost sensul postului tău...
- da.
- da.
![]()
Ideea era că aceste anunţuri fantomă vor avea întotdeauna succes. Pentru că noi (voi, whatever) nu constituim majoritatea. Din două motive: majoritatea absolvenţilor scriu în halul ăla şi pentru mulţi dintre ei prezenţa logo-ului Vodafone e garanţia supremă.
Vă mulţumesc pentru atenţie şi îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva,
Pache
Nuj ai deranjat cu nimic. Eu doar mi-am spus opinia apropo de cei care ar fi aplicat.
Sunt oameni cu facultate after all. In facultatile din ziua de azi, trebuie sa stii sa navighezi pe web macar, c asa poti ajunge sa o termini.
Acum sunt 215le-am scris celor de la neogen si i-am invitat sa treaca pe aici pentru cateva explicatii
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)