Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Probleme la bateria de la laptop

eamc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    250
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Cu bateria scoasa, conectat la priza.
    Complet gresit.Laptopul are management.Daca totusi se doreste acest lucru bateria trebuie incarcata 100% in momentul cand este ''pusa la pastrare''.Ea se va descarca zilnic cu 1-3 procente.Daca aceasta se descarca complet sunt sanse ca acesta sa nu se mai incarce.

eamc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    10th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    250
    Putere Rep
    33

Implicit

Conditii de utilizare baterie de laptop

1. O baterie de laptop noua vine descarcata sau cu capacitate scazuta.In general este recomandat ca bateria cea noua sa se incarce complet inainte de prima utilizare. Va rugam sa cititi conditiile de incarcare ale echipamentului dvs.

2. O baterie noua are nevoie de cicluri complete incarcare-descarcare (de la trei pana la cinci asemenea cicluri) pentru a ajunge la optima functionare.

3. Acumulatorul de laptop se descarca singur daca este lasat o perioada de timp. In cazul in care din diferite motive nu vreti sa pastrati in laptop acumulatorul el trebuie pastrat incarcat full si pastrat intr-un loc uscat si racoros.

4. Pentru a mentine acumulatorul la capacitatea optima cat mai mult timp este nevoie cicluri incarcare-descarcare facute lunar.

5. Este normal ca laptopul sa va afiseze anumite avertizari in momentul cand este inlocuit vechiul acumulator cu un altul nou. Totusi, mare atentie in momentul cand acest acumulator nou se incinge.Acest lucru nu este normal.Laptopul trebuie verificat de o persoana autorizata.

6. Noile baterii se incarca mai greu decat vechile echipamente. Uneori, dispozitivul dvs. electronic poate sa indice incarcare full dupa 10 pana 15 minute (cadn este incarcata pentru prima data). Cand se intampla acest lucru, scoateti bateria si lasati-o in stand by pentru circa 20 minute,apoi se intruduce in laptop si se lasa la incarcat(cu laptopul deschis).O alta situatie ipotetica: bateria noua nu se incarca - se efectueaza procesul de mai sus.

Recomandarea producatorilor. Nu este o opinie personala.
    Ultima modificare făcută de eamc; 10th January 2010 la 22:01.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de eamc Vezi Post
    Complet gresit.Laptopul are management.Daca totusi se doreste acest lucru bateria trebuie incarcata 100% in momentul cand este ''pusa la pastrare''.Ea se va descarca zilnic cu 1-3 procente.Daca aceasta se descarca complet sunt sanse ca acesta sa nu se mai incarce.
    Eu stiu ca e sanatos sa descarci complet bateria o data la cateva luni. Tehnica se numeste "refreshing" (cred).
    Apar probleme atunci cand stai cu bateria incarcata 100% tot timpul. Nu pot sa fiu sigur, parerile pe internet mereu au fost impartite, la urma urmei nu prea depinde de noi, bateria crapa cand vrea ea

liku este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th February 2015
    Vârstă
    47
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

buna ziua,am un amilo Pi 1536,si problema e acumulatorul, nu ami sta aprins cu acumulatorul bagat ,doar max un mi.cand introduc mufa la alimentator palpaie 10 15 secunde ledul, semn ca se ancarca si apoi gata,nimic,am desfacut bateria si am masurat tensiunea,direct la celule am circa 10 v.la mufa cu 10 pini ce intra an laptop nu am nimic nici un semn de curent,se poate schimba placuta aceea cu circuite din acumulator?banuiesc ca ea e problema,si cam cat ar costa?precisez ca fara acumulator functioneaza perfect laptopul ,am wind.7

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Achizitie Laptop
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th February 2010, 20:55
  2. Mi-am tras laptop :P
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 18th July 2008, 03:16
  3. Cumpar laptop
    De c|neva în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0