Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Ce poti face cu 4000 euro?

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

daca as avea 4000 de euro de investit, mi-as face un blog pe o anumita nisa 'mai comerciala', as angaja pe cineva sa-mi scrie pe blog si as cumpara link-uri pentru promovare. Apoi, ma gandesc la timpul in care imi pot recupera investitia si modul in care o recuperez

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de domnualin Vezi Post
    daca as avea 4000 de euro de investit, mi-as face un blog pe o anumita nisa 'mai comerciala', as angaja pe cineva sa-mi scrie pe blog si as cumpara link-uri pentru promovare. Apoi, ma gandesc la timpul in care imi pot recupera investitia si modul in care o recuperez
    Pana te vei gandi tu cum vei recupera investitia, s-ar putea sa nu mai ai cu ce-l plati pe nenea care scrie pe blog, asta in cazul optimist.
    In cazul pesimist s-ar putea ca dupa vreo 5 luni de zile sa trebuiasca sa o iei de la capat cu un alt blog si bineinteles cu banii investiti pana atunci pierduti, asta dupa ce vei disparea din google pt cumparare de linkuri
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

de 4000E poti pleca intr-o vacanta de 1-2 luni prin europa (cu cortu) si la intoarcere faci un blog cu ce ai vazut si unde, poze, filme ...
    si te-ai facut cu continut valabil cel putin 1an (pe care il poti monetiza prin mai multe feluri) si cu o experienta de viata remarcabila

probabil n-o sa fie ROI-ul pozitiv dar dupa ce ca te plimbi toata ziua mai vrei sa faci si bani?

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    de 4000E poti pleca intr-o vacanta de 1-2 luni prin europa (cu cortu) si la intoarcere faci un blog cu ce ai vazut si unde, poze, filme ...
    asta a fost cea mai buna propunere

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Deci pana acum daca cineva va da 4000 de euro sa investiti in ceva ... voi nu faceti nimic ... mda ..

Posibile cauze:
    1. prea putini bani
    2. imaginatie putina sau deloc

Pai voi deschideti bloguri de 4000 de euro ?
    Nosfer ... ti`ai sapat singur groapa .. uitete la raspunsuri si reevalueaza gandirea ta
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

vad ca 'bussiness-ul' meu de 4000 de euro e luat la misto. Haideti sa facem altfel. Ganditi-va, dintre proiectele voastre, care a fost investitia 'de baza' si care a fost profitul in final, sau privit ca evolutie in timp. Chiar ati investit minim 4000 de euro in fiecare site facut, privit ca o sursa de venit in timp?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Cu 4000 de euro + munca, implicare poti sa faci treaba buna, conteaza cat de priceput esti in nisa pe care o abordezi. Ar fi o gresala sa te bazezi doar pe o singura sursa care sa iti aduca profit. Proiectul trebuie sa se bazeze pe mai multe metode de monetizare...............am cateva idei dar nu este indicat sa le prezint deoarece le voi pune in aplicare.
    Cu siguranta si alte persoane ar face o afacere online cu acesti bani, dar ar fi gresit sa detalieze planul aici.
    Am un Blog

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    Cu 4000 de euro + munca, implicare poti sa faci treaba buna, conteaza cat de priceput esti in nisa pe care o abordezi.
    Ai o bere de la mine Fium. Nosfer .. ia, citeste si baga la cap
    O seara faina.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

StarNet, esti cam pe langa subiect si aiurea la fiecare post al tau. Daca nu vrei sa contribui cu nimic constructiv mai bine ciocul mic.

4000 euro pentru multi ar parea foarte mult, pentru unii ar parea putin insa eu o consider o suma dispensabila si o suma care se poate risca intr-un proiect. Intre 4 si 10-20 mii e cale lunga si nimanui nu i-ar conveni sa piarda multe sute de milioane intr-o gaura neagra.

Ideile cu blogurile nu sunt deloc rele, bloguri de succes au fost, sunt si vor fi. Se fac usor, continutul e rege si cu o investitie in writeri, in design, in promovare e foarte posibil sa fie un ROI destul de bun. Problema blogurilor e ca trebuie sa fie updatate constant iar daca de ex o luna nu mai au continut fresh in primul rand se duc vizitatorii fideli si scad castigurile dar si trafficul organic are un fading mic. Cert e ca blogurile trebuie intretinute zi de zi daca vrei sa ai un succes. Legat de bloguri, eu am vandut unul cu peste 10k$ in care am investit cam o mie si 14 luni de munca, am vandut si altele pe mai putine mii, deci se pot scoate bani din asa ceva.

Secretul totusi nu e bloggingul dupa parerea mea, secretul e user generated content si cu 4000 euro eu zic ca totusi e posibil sa-ti angajezi o echipa foarte pro care sa-ti poata duce la indeplinire o idee excelenta pentru un site care are sanse sa creasca de la sine.

In caz ca nu aveti nimic interesant de spus, nu are rost sa postati [aviz amatorilor, starNet], pentru ca sunt multi care probabil ar dori sa vada care e cea mai sigura investitie in online in care nu risca sa piarda banii. Cea mai buna varianta a dat-o kleampa, e o idee interesanta care ar putea prinde la public. Eu cu siguranta as fi un vizitator fidel al unui blog de genul respectiv.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 5th December 2009 la 01:25.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

daca-i treaba sociala parerea mea ca nu ajung banii respectivi pentru dezvoltare si mai ales pt promovarea de dupa

numai sa fie o idee super super tare iar alea stim cu totii ca apar odata la 2-3 ani (gen twitter)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. card in euro - aleg euro dar plata apre in lei
    De Cipiot în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2012, 01:46
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th November 2008, 12:17
  3. ce ati face cu 10.000 euro?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 30th September 2008, 21:38
  4. Probleme Acer Ferrari 4000
    De eamc în forumul Teste
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th September 2008, 19:04
  5. Cit de nestiutor poti sa fii
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2007, 17:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.