Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Ce poti face cu 4000 euro?

Afișare hibrid

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu momentan sunt in situatia sa dispun de niste bani si sa investesc in anume ceva si prin urmare castigurile sa se ridice la cel putin de 10 ori in maxim 2 luni.

Ideea e simpla, castigi din donatii, numai ca in situatia mea sunt programator si ar trebui scazut din cei 4000 de euro manopera.Tot ce ramane pana la 4000 bagat in reclama pe o luna si garantat poti ajunge la un 30000 din a 2 luna profit.

Nu va pot spune despre ce e vorba , fiindca momentan sunt in perioada de promovare.
    Ideea e testata si am vazut pe viu nobi, care nu stiu nici sa faca un insert in sql ,castigand peste 10000 pe luna.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

,, @deadworldisee
    Ideea e simpla, castigi din donatii "

Sincer ideea ta nu este deloc una de afaceri, .......scuze dar eu nu agrez acest ,, sistem"...............este vorba de cersetorie. Nu cred ca este corect sa asociezi un site care traieste din donatii cu o afacere, este una sa platesti un serviciu si alta sa te milogesti.

In general ideile de afaceri care au avut mare succes de cele mai multe ori se bazeaza pe o investitie mica, ideea in sine este cheia + munca ta.
    Am un Blog

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu asocia ideea de donatie cu cea de cersit, wordpress-ul pe care il folositi la bloguri traieste foarte bine din donatii, de aceea este si gratuit.

Nosfer. Daca ai 4000 de euro si te gandesti pe ce sa-i cheltui, eu mi-am luat motor de 4500 deci cheltui-ei cu cap si pe ce iti face placere.

Daca ai 4000 de euro dispusi sa ii pierzi, atunci incearca mai multe nise cu sume mai mici. Din 10 bloguri/siteuri/etc unele poate vor merge. Se poate experimenta, incerca. Oricum eu am reusit sa fac destule cu 10-100 euro pe luna, cu 4000 e clar ca ai sanse mult mai bune sa faci ceva calumea.

Sunt multe zone online unde se pot castiga banii buni, dar trebuie sa ai parte de experienta. Un prieten care scoate cam 1000 1500 euro pe luna cu un site plateste pentru nu stiu ce link pe nu stiu ce site 150 euro pe luna. Ideea e ca tu fara experienta vei platii acei 150 de euro pe nimic, sau pentru un "serviciu" mult mai slab decat ce cumpara amicul meu. Pentru ca are 3 ani decand cumpara reclama si colo si colo si a vazut ce e mai bun pentru el.

Si nu uita regula de aur cu ouale Sa nu pui toate ouale in acelasi cos.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Mai adaug si eu cateva idei

1)- creeaza - adica plateste sa iti creeze cineva- un soft la care sa detii tu toate drepturile. Tu vii cu idea,

-creeare produs- 1 luna de munca la un programator destul de bun- probabil cam 1000-2000 euro
    - design website, logo, brand, ceva bannere pentru afiliati- 1000 euro maxim
    - ce iti mai ramane investesti in publicitatea initiala si mai ales in parteneri care sa il promoveze.

Acum detii un produs, il inscrii si tu la clickbank si paydotcom, dai un comision generos pt afiliati, si astepti ca altii sa faca treaba cu promovarea. Vanzari o sa faci multi ani de acum incolo, si o sa-ti scoti banii. Ca exit strategy, un business la cheie, soft+site+lista clienti+lista de afiliati se vinde destul de usor.

2) Incearca sa formezi o comunitate de oameni pasionati de un anumit subiect- adica sa ii aduni de pe unde sunt, nu sa ii educi tu. Incepi cu un blog de calitate, cand vezi ca incepe lumea sa comenteze foarte des , treci la forum, mai incolo forum cu sectiuni platite, retea sociala, etc... Banii ar trebui sa ii investesti in articole de calitate, case studies, experimente, etc.. continut pe care nu il mai are nimeni in nisa respectiva.

Acrono este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd June 2008
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Cumperi 2 site-uri si angajezi indieni. Daca sunt muncitori indienii poate iese ceva.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. card in euro - aleg euro dar plata apre in lei
    De Cipiot în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2012, 01:46
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th November 2008, 12:17
  3. ce ati face cu 10.000 euro?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 30th September 2008, 21:38
  4. Probleme Acer Ferrari 4000
    De eamc în forumul Teste
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th September 2008, 19:04
  5. Cit de nestiutor poti sa fii
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2007, 17:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.