Din punct de vedere al vitezei de randare este rapid, nu zic nu, doar ca pare instabil si se misca greu in lucrul cu interfata lui, efectiv... Memorie mai am libera chiar si atunci cand incepe sa se miste prost, deci nu cred ca e de la asta.
Si eu am trecut la Chrome pt navigare uzuala, dar inca mi se pare cam "subtirel". O sa testez versiunea care permite addon-uri si o sa caut ce addon-uri exista.
In schimb, cea mai mare "revolutie" a fost cand am inlocuit la birou Firefox-ul care crapa in draci si era des inutilizabil cu ultima versiune de Opera, 10.10. Folosisem in trecut Opera dar am renuntat la el pentru FF, dar acum pot sa spun ca mi s-a parut mult peste, incepand de la pagina de web (opera[.]com) si pana la interfata si viteza browserului. Are multe functionalitati foarte faine (probabil existente din versiuni anterioare), cum ar fi search-ul din address bar in Google (cu "g") si Wikipedia (cu "w") - stiu ca exista de mai demult, posibilitatea de a face din orice search field search in toolbar si in address bar (de ex mi-am asociat search-ul unui dictionar cu "roen" si acum ca sa traduc un cuvant din romana in engleza scriu in address bar "roen cuvant"), preview-ul paginii din tab, sincronizarea bookmark-urilor, de care spunea si djpro si altele.
Chiar si marele motiv pentru care probabil multi dintre noi stam pe FF, si anume Firebug, incepe sa aiba o alternativa pe Opera: DragonFly. La prima vedere are ceva mai multe functionalitati decat Firebug, dar inca e beta si merge greut. Astept cu interes versiunile viitoare.
Prevad un viitor apropiat greu pt FF, mai ales in calculatoarele mele.![]()

Răspunde cu citat