Huh ? De ce ma bagati pe mine in topic ma? Eu am un site legat de al tau si am cerut un link exchange,de unde ai scos tu ca eu sunt ala ?
Ma baieti , voi ganditi putin cand ziceti ceva?
Adrian Poputoaia , retard sa-l faci pe ala care te-a facut nu pe mine,ca nu cred ca ma cunosti tu atat de bine incat sa ma faci retard , OK?
Daca nu ai pe cine face retard du-te la parinti,sotie,copii si fa-i pe ei retardati si prosti,nu pe mine.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 15th October 2009 la 13:19.
Te-am facut retard in ce priveste online-ul (retard ca webmaster care pune intrebari si face afirmatii de rahat inainte sa citeasca sau sa analizeze de 500 de ori) in rest nu te cunosc si concluzia am tras-o din ce scrii tu pe aici.
Apai eu nu te-am facut retard si eu zic s-o lasi mai usor cu jignirile . Daca pun intrebari simple,nu inseamna ca sunt retard,OK? Poate nu stiu chestia aia,ai ceva impotriva ? Nu cred ca stii tu ce fel de webmaster sunt eu si ce websiteuri am, asa ca mai bine te abtii.
"Romanii tot romani 14th October 2009 22:38 invata sa vorbesti"
Nu ma intereseaza reputatia tinere, e vorba de calitatea acestei comunitati, care nu mai e ce a fost din diferite cauze!
Ar fi bine sa va lamuriti problema in privat.
Continuati sa va injurati tot acolo.
Am vrut sa inchid topicul... dar astept finalul povestii.
Incercati... fara a va injura.
@kleampa: asteptam ne lamuresti putin.
Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 15th October 2009 la 13:05.
pot confirma l-am injurat pe acest copil "jeg al internetului"
dupa ce i-am vazut modul de promovare
editat
Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 15th October 2009 la 13:20.
brrr, pe alte forumuri offtopicul se pedepseste cu ban. Atacurile la persoana deasemenea. in schimb, no offence Gabi Puscuta, lasam threadurile deschise ca sa-si continue baietii balacareala (care e dealtfel offtopic).
Nu e tocmai ok, inchide naibii threadul, sau macar sterge balacarelile.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)