Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Network Expert Advice Needed

Stelian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    331
    Putere Rep
    38

Implicit

|------------------------------------------------------------------------------------------|
    | WinMTR statistics |
    | Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
    |-----------------------------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
    | 10.xxx.xxx.xxx - 0 | 194 | 194 | 0 | 5 | 31 | 0 |
    |Communication administratively prohibited by filtering - 100 | 194 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    |________________________________________________| ______|______|______|______|______|______|
    WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir ( stanimir@cr.nivis.com )

s-au cam zapacit ele

La telnet apare doar ecranul negru si cursorul, in ambele cazuri.
    DNS-urile cred ca le-am introdus de cateva sute de ori, fara sa exagerez. M-ai derutat pentru ca ai scris doar NS

Aici inca nu si-a dat drumu.
    Reteaua s-a cam dus dracu, la fel si internetul pe care il primim. Acum vreo 4 ani descarcam CD-uri de pe FTP cu cate 8Mb/sec. Am facut screenshoturi si am pozele pe un CD. Downloadul de pe HTTP mergea constant cu 4-5Mb. Ehh, ce vremuri. Acum cand primesc cate o poza mai mare pe mail incep sa injur.

FireEyes, cum e cu netul meu? E bolnav rau, nu? Pe mine ma sperie asta: "Communication administratively prohibited by filtering"

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(Stelian &#064; Mar 10 2006, 12&#58;42 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    |Communication administratively prohibited by filtering - 100 | 194 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
    s-au cam zapacit ele
    [/QUOTE]

E pus filtru si pe udp-uri.

<div class='quotetop'>QUOTE(Stelian &#064; Mar 10 2006, 12&#58;42 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>

La telnet apare doar ecranul negru si cursorul, in ambele cazuri.
    DNS-urile cred ca le-am introdus de cateva sute de ori, fara sa exagerez. M-ai derutat pentru ca ai scris doar NS
    Aici inca nu si-a dat drumu.
    [/QUOTE]

Daca apare un ecran negru si cursorul inseamna ca siteul respectiv este totusi accesibil

FireEyes, cum e cu netul meu? E bolnav rau, nu? Pe mine ma sperie asta: "Communication administratively prohibited by filtering"
    [/QUOTE]

ia incearca asa
    http://195.234.177.17/ -> Comunitate Linux, revista, portal - linux360
    si apoi asa
    http://forum.seopedia.ro/

Dar fara proxy-urile puse de tine ci cum intri tu in mod firesc pe net.
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    331
    Putere Rep
    38

Implicit

OPERA

Could not locate remote server

You tried to access the address http://www.whatismyip.com/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
    Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
    Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing.
    If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator.
    Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.

Firefox in cateva zeci de secunde mi-a incarcat headeru de la forum in timp ce linux360 mi l-a incarcat destul de repede.

Fara proxy, fara winproxy, fara nimic.

deci era de la NS-uri. Le-am pus pe cele data de tine si totul este OK. Imi merge chiar si dc++.
    Merci mult.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    331
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu mi-am spart atata timp cu proxy si cu toate tampeniile si netul isi revenise. (chiar si fara acele NS, proxy-uri si ce am mai bagat eu pe-acolo)
    Hmmmmmm

Thanks again.

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Cu placere :p
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit

Skype stie o chestie foarte dubioasa pentru un net admin numita peer proxying. Chiar daca tie nu iti mergea netul, daca altcineva din LAN si net si Skype, clientul tau se conecta prin el.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    331
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Ovidiu Lixandru &#064; Mar 10 2006, 02&#58;51 PM) [post=12040
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Skype stie o chestie foarte dubioasa pentru un net admin numita peer proxying. Chiar daca tie nu iti mergea netul, daca altcineva din LAN si net si Skype, clientul tau se conecta prin el.
    in LAN nu cred ca mai avea nimeni net. Adminu era pe palier si se plangea ca nu stie de ce nu merge. Da]
    [/QUOTE]

in LAN nu cred ca mai avea nimeni net. Adminu era pe palier si se plangea ca nu stie de ce nu merge. Dar.... bien ca si-a revenit

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Artisti/Graficieni needed
    De Tudi în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th February 2008, 11:19
  2. Warren Buffet’s Advice to SEOs
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st June 2007, 22:28
  3. My Advice on Google Sitemaps - Verify, but Don't Submit
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 6