|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|-----------------------------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.xxx.xxx.xxx - 0 | 194 | 194 | 0 | 5 | 31 | 0 |
|Communication administratively prohibited by filtering - 100 | 194 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________| ______|______|______|______|______|______|
WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir ( stanimir@cr.nivis.com )
s-au cam zapacit ele
La telnet apare doar ecranul negru si cursorul, in ambele cazuri.
DNS-urile :D cred ca le-am introdus de cateva sute de ori, fara sa exagerez. M-ai derutat pentru ca ai scris doar NS :(
Aici inca nu si-a dat drumu. :D
Reteaua s-a cam dus dracu, la fel si internetul pe care il primim. Acum vreo 4 ani descarcam CD-uri de pe FTP cu cate 8Mb/sec. Am facut screenshoturi si am pozele pe un CD. Downloadul de pe HTTP mergea constant cu 4-5Mb. Ehh, ce vremuri. Acum cand primesc cate o poza mai mare pe mail incep sa injur.
FireEyes, cum e cu netul meu? E bolnav rau, nu? Pe mine ma sperie asta: "Communication administratively prohibited by filtering"