un subdomeniu il promova mult mai repede si mai usor decat site.ro/username
un subdomeniu il promova mult mai repede si mai usor decat site.ro/username
Simplu: ei nu promoveaza profilul separat, ci profilele ca si comunitate. Cu propfilul respectiv apartii unei comunitati.
Cu profil separat, iti creezi tu propria comunitate la tine pe subdomeniu.
Oricum, nu vad rostul comparatiei, nu cred ca e ok sa dam exemple doar ca sa demonstram contrariul.
"De ce Google nu are site-ul valid" - Uite de aia, ca nu toti sinteti Google sau mai stiu eu care alt site cu care va comparati.
Eu mi-am expus logica fara a face comparatii. Argumentele mele sint altele si le consider potrivite in cazul asta.![]()
crezi ca cei de la Twitter sau Facebook se intereseaza de optimizarea SE pentru profilele utilizatorilor?
Eu unul as merge pe subdomenii.
Site-urile sint deja facute optime pentru cautari, nu despre SEO e vorba atunci cand alegi modul de profil, ci functionalitatea...starea de apartenenta la o comunitate sau faptul ca profilul tau e un "mini site" creand un subdomeniu.
Ei nu isi fac probleme cu SEO, autoritatea si link-urile pe care primesc zilnic nu le da dureri de cap.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)