Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Cum poate cineva sa dovedeasca ca un domeniu e al meu ?

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit Cum poate cineva sa dovedeasca ca un domeniu e al meu ?

Sa dovedeasca cu acte. Legal.

Daca tot e posibil sa fi intrat in belele macar sa vad, poate reusesc sa le rezolv.

Sa zicem ca pentru siteurile .ro se descurca mai usor, dar pentre siteurile internationale, cumparate de la un registra din afara ?

Caz concret: imi fac un cont pe un site (dynadot), platesc folosind paypal taxa pentru domeniu(.info), primesc acces la el si trec acolo datele mele (adresa, telefon). Totul a durat 5 minute si am un site.
    In fata legii, cum se poate dovedi ca e al meu ? Da un whois si vine cu o foaie printata?

Teoretic eu vad problema asa: trebuie sa primeasca de la registrar informatii despre contul caruia ii este atasat domeniul. Iar singurele chestii care ma pot identifica sunt contul de paypal si adresa de email folosita la inregistrare.
    Mai departe, trebuie sa primeasca informatii de la paypal, sa vada cui apartine contul respectiv.
    Si ultimul pas, trebuie sa primeasca informatii de la yahoo in legatura cu adresa folosita. Informatii prin care sa dovedeasca ca adresa de email respectiva imi apartine.

Poate gresesc eu undeva, sau nu sunt informat si exista o procedura mai simpla. Oare exista asa ceva ?
    Sau in general e destul de greu pentru cineva (sau pentru o autoritate) a dovedeasca ca un site iti apartine ?
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Ip-ul si logurile de pe server cu datele de unde si cand te-ai logat. Daca ele coincid cu locul de munca, locul unde stai si intervalul de ore....atunci pot face legatura.

Dar trebuie sa fi facut ceva foarte grav sa li se dea, mai ales ca nu e in .ro

Asa ca, pentru a le da datele respective e nevoie de un motiv concret.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Sa dovedeasca cu acte. Legal.
    Teoretic eu vad problema asa: trebuie sa primeasca de la registrar informatii despre contul caruia ii este atasat domeniul. Iar singurele chestii care ma pot identifica sunt contul de paypal si adresa de email folosita la inregistrare.
    Mai departe, trebuie sa primeasca informatii de la paypal, sa vada cui apartine contul respectiv.
    Ultimul pas e sa ceara bancii a carui cont este atasat contului Paypal.
    Aceasta e metoda riguroasa.

Mai pot fi acceptate si declaratii cerute in urma conectarii informatiilor detinute pana in prezent; de ex. se poate cere detinatorului vreunui forum in care [te-ai laudat ca ai]/[ai vrut sa vinzi acel site] IP-ul de pe care te-ai inregistrat samd

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

trebuie sa fi facut ceva ff grav pt a se agita atata lumea sa te caute

parerea mea

daca nu ai produs daune, pagube sau nimeni nu are de suferit nu vad dece sa fie pb
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Daca nu lucrezi in sistemul militar(sri/etc) garantat vor gasi o cale sa dovedeasca Pai daca nu e .ro, numai pentru furt de indetitate si de bani pot sa le dea. Nici macar pentru spam nu se dau datele asa usor. Iar de la yahoo e aproape imposibil pentru niste romani sa ia date personale despre un user.
    PS: Daca esti mai destept decat ei, strainii accepta orice targ, daca nu.. o sa ti-o traga.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd June 2010, 22:00
  2. poate cineva sa pice un site?
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th June 2009, 14:37
  3. Imi poate recomanda cineva un script PHP pt. Anunturi?
    De thefan în forumul Client side
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th April 2008, 20:50
  4. Poate ma ajuta cineva
    De inSecure în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2008, 17:24
  5. Angajez pe cineva care poate sa imi optimizeze situl
    De adriang în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th July 2007, 21:31

Permisiuni postare