ok, ne poti da te rog frumos mai multe indicii? unde sa mergem si care sunt pasii necesari pentru a fi inregistrati ca operator de date cu caracter personal?
ok, ne poti da te rog frumos mai multe indicii? unde sa mergem si care sunt pasii necesari pentru a fi inregistrati ca operator de date cu caracter personal?
Deci eu am citit azi legea de vreo 10 ori si e clar. Sunt vinovat.
Pentru ca atunci cand faci prelucrari de date cu caracter personal esti obligat sa notifici autoritatea de supraveghere. Si recunosc, eu nu stiam de aceasta lege.
Asa ca luati aminte daca sunteti in aceasi situatie ca mine, asigurati-va ca intrati in legalitate.
Cum spunea cineva mai sus si daca ai un forum unde utiliztorul trebuie sa isi completeze diverse informatii (gen adresa de email, sex, varsta, etc..) banuiesc ca intrati sub incidenta acestei legi.
Sunt persoana fizica, pentru cine intreaba.
Si nu, nu sunt speriat. Am gresit si trebuie sa platesc. Totusi sper ca vor fi relativ intelegatori si nu ma vor amenda cu sute de milioane.
Oricum, o sa va tin la curent cu tot ce se intampla. Si daca tot o sa am ocazia sa intalnesc reprezentanti oficiali o sa pun si alte intrebari "din domeniu". Pe viitor sa fiu informat.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)