Wow, asta da creativitate![]()
Deci geniala e faza! parca vad acum si sport.ro, protv...etc si de ce nu si seopedia![]()
Se tot practica faza asta de vreo 2 ani.
Ma mir cum unii dintre voi nu o stiri inca....s-a tot discutat despre "metoda" asta in .ro
Nimic deosebit.
mda, era sa o musc si eu, doar ca am apucat sa vad filmuletul de pe youtube si m-am prins de faza ... oricum desteapta mutare, si-au atras cativa vizitatori cei de la gsp
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
nu stiu ce legatura are seo si gsp cu muzica pe care sa zicem ca o ascult mereu... daca era tokyo hotel era alta chestie in legatura cu gsp? ...intra la mine in calc sa vezi ce muzica am ... ascult ce-mi place .... iti zic sigur ca se auzea superb![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Nu trebuie sa te superi, suntem in Bar Lobby, nu cred ca este un capat de tara daca deviem putin de la subiectul care a fost o farsa oricum.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
sigur nu ma supar...dar nu vreau sa fiu vazut ca ascult numai manelepur si simplu imi place linia melodica
vrei sa-ti zic si de hard rock ce-mi place?
![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)