Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Matrimoniale3x.ro program de afiliere

extremezone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit Matrimoniale3x.ro program de afiliere

As dori sa stiu daca a facut cineva promovare pe bani catre Matrimoniale3x.ro si mai ales daca au primit banii (in momentul actual sunt multe servicii cu care iti iei teapa , pe fata)

Pana acum pentru ca nu am avut cont bancar pe care sa primesc plata nu m-am ocupat si nici nu m-a interesat asa ceva dar l-am descoperit astazi din intamplare (de vreo 2 ani de cand le "cunosc" site-ul nici nu stiam ca au un program de afiliere)

Iata oferta:

matrimoniale3x.ro doreste a fi un lider in Romania in domeniul serviciilor matrimoniale de cea mai buna calitate. Este un site de divertisment unde utilizatorii vin si isi cauta perechea, prietenii sau pur si simplu vor sa se distreze. Dupa cateva luni de la debut am ajuns si chiar am intrecut site-uri consacrate de acest gen. Numarul utilizatorilor a crescut constant, iar noi ne propunem sa marim acest succes si sa-l impartim cu dumneavoastra.

Ce ne caracterizeaza:

# oferim servicii de calitate ( profile reale, chat, forum etc )
    # preturi modice
    # o relatie cu clientii excelenta
    # poze reale
    # confidentialitatea maxima a clientilor
    # tombole si concursuri organizate frecvent
    # navigare rapida si comenzi usoare

Ce inseamna program de afiliere ?

Programul de afiliere este metoda prin care orice persoana poate castiga un procent din profit pentru membrii noi. Puteti deveni partenerul nostru prin simpla inregistrare ca membru.

Cine poate participa?

In acest program poate participa orice membru.

Cat se poate castiga?

In functie de tipul de upgrade ales de membrii adusi, se poate castiga un comision de 60% din profitul obtinut. Venitul este impartit cu operatorii de telefonie mobila si partenerii nostri VoxLine (plata prin SMS) sau Epayment (plata prin card bancar).

Suma castigata de dv. va fi de 60% din profit:

# pentru plata de 0.9$ - venitul dv. este 0.17$
    # pentru plata de 2$ - venitul dv. este 0.40$
    # pentru plata de 7$ - venitul dv. este 3$
    # pentru plata de 12$ - venitul dv. este 5$

Exemplu:

Daca intr-o zi membrii trimisi de dv. platesc in felul urmator:
    - o plata de 12$ = 1*5$
    - 3 plati de 7$ = 3*3$
    - 7 plati de 2$ = 7*0.4$
    - 12 plati de 0.9$ = 12*0.17$ inseamna ca ati cumulat pe ziua respectiva 18,12$.

Daca se intampla acelasi lucru zilnic, ajungeti la un castig de 561$ pe luna.

Concluzia este ca prin acest program de afiliere, puteti castiga sute de dolari doar trimitand clienti catre matrimoniale3x.ro.

Cum castigati si cum sunteti platit?

De fiecare data cand un utilizator intra pe site prin intermediul link-ului furnizat de noi si efectueaza o comanda, beneficiati de comisionul mai sus amintit. Cand totalizati un minim de 50$ veti primi banii direct in contul bancar specificat de dv.

Cum aduceti clienti?

Castigurile cele mai mari vor fi inregistrate de webmasteri care au site-uri cu flux constant de vizitatori. Dar daca nu detineti nici un site web, puteti pune link-uri si pe alte site-uri cum ar fi semnaturi pe forumuri, anunturi gratuite, sectiuni de chat s.a.m.d. Suntem de acord cu orice cale de promovare si publicitate legala.

Unde pot sa vad cat am castigat?

Punem la dispozitia dv. un sistem de statistici care va arata situatia curenta. Acest sistem va contine: vizitatorii trimisi, inscrierile si venitul dv, totul in timp real.

Alte motive pentru a fi afiliat?

# gratuit: afilierea este gratuita fara taxe ascunse;
    # rapid: integrarea uneltelor promotionale se face imediat;
    # simplu: nu va trebui sa va ocupati de facturi, clienti sau probleme ale siteului;
    # transparent: urmarirea statisticilor se poate face in timp real;
    # profitabil: un comision generos de 60% din profitul a oricarei modalitati de plata
    # de lunga durata: programul de afiliere atribuie afiliatilor o sursa de venit nelimitata

stie cineva daca este ceva sigur , se merita , platesc sau nu? mai exact se primeste comisionul real sau ca in alte programe de afiliere se ofera cu mult mai putin decat este specificat , asta daca si cand se ofera , multumesc

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cred ca sunt foarte multi utilizatori din romania care ar plati pe un site de matrimoniale...
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

extremezone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    39
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

pe mine ma intereseaza daca platesc cei din administratie catre afiliati nu ma refeream la utilizatorii site-ului, toata lumea stie ca majoritatea romanilor sunt usor de prostit (mai ales ca se plateste prin sms...) , deci daca cineva a participat in programul de afiliere si mai ales daca si la cat timp a primit banii

rombest-belgia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th May 2008
    Locaţie
    bruxelles
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

"-matrimoniale3x.ro doreste a fi un lider in Romania in domeniul serviciilor matrimoniale de cea mai buna calitate." ... buna dorinta.

Concurenta este foarte mare in Romania. Din experienta, iti spun romanii nu platesc la matrimoniale, din lipsa de bani. Concluzia - gratuitatea totala este de preferat.

Afilierea directa cu siteuri in domeniu cred ca te-ar ajuta in masura in care acestea ar accepta.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

va inselati amarnic cand spuneti ca romanii nu platesc la matrimoniale. si credeti-ma ca stiu ce vorbesc. am studiat piata in ultimi 3-4 ani.
    am si catev exemple pertinente.

1- noi2.ro (detinut de neogen. aici se plateste in draci pt voturile prin sms, trimitere de cadouri virtuale, stickere.. etc. etc. cei care au conturi stiu despre ce e vba)

2- simpatie.ro (chiar daca nu mai e "la moda" ca acum 2-3 ani are inca o gramada de utilizatori care platesc)

3- placere.ro (unul mai hard... dar care are foarte multi membrii care platesc)

si.. mai sunt... dar din lipsa de timp nu mai adaug.

extremezone : ca sa raspund la intrebarea ta : platesc. dar nu stiu cati membrii platitori poti directiona tu spre ei astfel incat sa castigi ceva substantial. but...u can try !

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Am cunoscut la un moment dat niste persoane care aveau cont pe simpatie.ro si carora li se parea normal sa plateasca acest serviciu. Metoda de plata prin sms favorizeaza aparitia potentialilor clienti in sensul ca romanul se gandeste: "ia sa dau si eu un sms ca uite, nu e mult". Deocamdata aceste retele nu au ajuns la potentialul maxim iar inmultirea acestora va scadea in continuare numarul userilor de pe fiecare retea.

Cred ca mai degraba ar trebui utilizat un altfel se sistem de monetizare: a se vedea plentyoffish.com care scotea acum cativa ani din adsense zeci / sute de mii de USD / luna...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

elyberatoru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th November 2010
    Locaţie
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci pina la urma , cei de la matrimoniale3x.ro platesc afilierea ? este cineva care stie sigur , si care a primit banii

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de elyberatoru Vezi Post
    Deci pina la urma , cei de la matrimoniale3x.ro platesc afilierea ? este cineva care stie sigur , si care a primit banii
    Salut,

Observ ca topicul s-a transformat intr-unul despre plata prin sms.

Eu iti spun ca n-am avut inca treaba cu acestia, si totusi uitandu-ma pe site parca nu prezinta incredere, spun asta din urmatoarele motive:

- Nu exista pagina de portofoliu cu actuali clienti, fosti clienti (publisheri).
    - Nu exista o pagina "despre noi", cateva informatii sa stii cu cine stai de vorba, sa ai un numar de telefon pentru ca la telefon se discuta treburi de acest gen.
    - Adresa de email care a trecuto la contact webmaster este de Gmail, prezinta lipsa de profesionalism, nu am vazut niciodata un site serios care ofera anumite servicii sa-si spuna adresa de gmail, de altfel nici un magazin virtual.

Mai mult de atat, gasesti si alte site-uri pe nise asemanatoare care au oferte super, mai cauta!

Poate ultimul motiv din cele anumerate de mai sus o sa ti se para stupid, insa eu asa gandesc, sunt mici picaturi lipsa care se aduna si formeaza o balta de neincredere!

Sper ca ti-am fost de folos, nu intentionez sa te influientez!

Alegerea este a ta!

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

alt thread din 2009 .. reinviat

elyberatoru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th November 2010
    Locaţie
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Se pare ca ai dreptate

Acelas lucru am observat si eu , dar am crezut ca poate ..poate ,pina la urma se pare ca ai dreptate multumesc de sfat. De cautat caut de 15 zile da nu prea gasesc nimic si in principiu ma intereseaza cele care au plata prin sms pentru ca stiu ca asa omu este mult mai dispus sa platesaca .Am un site cu 10.000 de vizite pe luna si sunt pregatiti de plata si am zis sa fac totusi ceva din asta
    Ultima modificare făcută de elyberatoru; 20th November 2010 la 11:44.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Program de afiliere originals.ro
    De Kobe_ în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th April 2009, 12:12
  2. Nou program de afiliere
    De Marius Mailat în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 26th May 2008, 17:22
  3. Program de afiliere avantajos
    De cos_raq în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0