In plus rog o examinare a optimizarii si rog pe cineva sa ma ajute in intelegerea urmatoarelor nedumeriri:
1) Numarul de vizite influenteaza pozitia in serps? (in cazul in care websiteul are trafic generat si din accesarea directa a linkului si nu doar din motoarele de cautare, aceasta urcare a traficului va fi cumva benefica si pentru pozitia in serps?
2) Numarul de linkuri influenteaza cresterea in serps din cate am inteles, insa pr-ul nu. Pr-ul sa inteleg ca este un bonus , o nota a siteului dar care nu ajuta la nimic altceva decat ca imi pot promova alte siteuri prin intermediul acestuia? (prin link exchange)
3) O intrebare asemanatoare cu cea de la punctul 1: Daca fac promovare "pay per click" sau prin alte metode in sensul de bannere , linkuri , etc , vizitele de aici vor influenta cumva si pozitia in serps?
4) Am inteles ca de ceva vreme nu prea se mai pune baza pe numarul de pagini ale unui site, ba chiar daca sunt in mod prea mare pot dauna. (aici nu am inteles eu prea bine, dar cred ca numai in cazul in care acestea sunt create foarte multe intr-un timp prea scurt).
Este ok deexemplu sa adaug 20 de jocuri pe zi? Sau trebuie sa fac o crestere la un anumit interval? (exemplu: saptamana aceasta 5 jocuri , saptamana viitoare 6 si tot asa)
5) Am mai citit ceva cum ca linkurile dintr-un articol sau de pe index catre un anumit articol/pagina a siteului poate fi benefica si poate transfera PR. Daca eu pe indexul siteului fac o lista cu toate jocurile din site ma ajuta cu ceva sau se imparte valoarea linkului la prea multe pagini si e degeaba?
Ar mai merge sa leg intre ele toate paginile cu un link , intr-un lant si sa pun link pe index si alte siteuri doar catre unele dintre ele. Fiind legate astfel se face transfer de PR ?
Rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri si sfaturi cei mai priceputi decat mine si sper sa nu va fi plictisit cu ideile si intrebarile mele.
Multumesc pentru timpul acordat!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.