Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Sfaturi site de jocuri

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Sfaturi site de jocuri

Detin un site de jocuri , N2.ro este adresa acestuia.
    Siteul este activ de aproximativ o luna. Pana acum i-am strans in jur de 5-6 linkuri de pr2 si vreo 10 de pr1.
    Majoritatea sunt fara reciproc, cateva sunt din siteuri de aceeasi nisa.

Continut pe site se pune aproape zilnic, in limita timpului disponibil.
    In directoare nu a fost inscris deocamdata, voi cauta pe cineva zilele astea pentru a se ocupa.
    Am mai creat linkuri prin ceva bloguri , in special pe articole cu pr.

As dori sa ii fac ceva promovare "pay per click" in niste campanii mai ieftine dar destul de serioase si orice ma poate ajuta la cresterea traficului (acesta este principalul obiectiv).

De monetizarea siteului ma voi ocupa mai incolo, abia dupa ce va avea ceva trafic (momentan sunt puse niste bannere din schimb de bannere si altele puse pentru testarea unui program).

Doresc sfaturi la obiect despre ce as mai putea face la site in afara de inregistrare in directoare, schimb de linkuri si adaugare de continut unic si relevant si astept oferte pentru niste campanii de promovare si alte idei pentru cresterea traficului.

Salutari, Edy!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

In plus rog o examinare a optimizarii si rog pe cineva sa ma ajute in intelegerea urmatoarelor nedumeriri:

1) Numarul de vizite influenteaza pozitia in serps? (in cazul in care websiteul are trafic generat si din accesarea directa a linkului si nu doar din motoarele de cautare, aceasta urcare a traficului va fi cumva benefica si pentru pozitia in serps?

2) Numarul de linkuri influenteaza cresterea in serps din cate am inteles, insa pr-ul nu. Pr-ul sa inteleg ca este un bonus , o nota a siteului dar care nu ajuta la nimic altceva decat ca imi pot promova alte siteuri prin intermediul acestuia? (prin link exchange)

3) O intrebare asemanatoare cu cea de la punctul 1: Daca fac promovare "pay per click" sau prin alte metode in sensul de bannere , linkuri , etc , vizitele de aici vor influenta cumva si pozitia in serps?

4) Am inteles ca de ceva vreme nu prea se mai pune baza pe numarul de pagini ale unui site, ba chiar daca sunt in mod prea mare pot dauna. (aici nu am inteles eu prea bine, dar cred ca numai in cazul in care acestea sunt create foarte multe intr-un timp prea scurt).
    Este ok deexemplu sa adaug 20 de jocuri pe zi? Sau trebuie sa fac o crestere la un anumit interval? (exemplu: saptamana aceasta 5 jocuri , saptamana viitoare 6 si tot asa)

5) Am mai citit ceva cum ca linkurile dintr-un articol sau de pe index catre un anumit articol/pagina a siteului poate fi benefica si poate transfera PR. Daca eu pe indexul siteului fac o lista cu toate jocurile din site ma ajuta cu ceva sau se imparte valoarea linkului la prea multe pagini si e degeaba?
    Ar mai merge sa leg intre ele toate paginile cu un link , intr-un lant si sa pun link pe index si alte siteuri doar catre unele dintre ele. Fiind legate astfel se face transfer de PR ?

Rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri si sfaturi cei mai priceputi decat mine si sper sa nu va fi plictisit cu ideile si intrebarile mele.

Multumesc pentru timpul acordat!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

pentru inceput ai putea cumpara licenta pt scriptul care l folosesti..sunt sigur ca daca esti dispus sa faci campanii PPC[pay per click] nu e mult sa dai acolo 30$ pe o licenta...
    1) depinde, la acest nivel nu, adica daca te referi la vizitele scrise direct din browser..dar google aprecieaza site-urile pe care lumea intra direct[adica le tine minte numele] sau cei care scriu pe google numele siteului[cum mai fac unii old school , cauta youtube.com pe google]
    2)pai numarul de linkuri pe un anumit cuvant cheie[anchor text] influenteaza serp ul, asta din punct de vedere al optimizarii off page si nu e singurul factor
    3)nu afecteaza deloc SERP -ul promovarea PPC(sau cel putin asa se spune, si aici ma refer la adwords)
    4)nu cred ca era vorba de numarul de pagini, probabil numarul de linkuri, continutul de calitate e privit cu ochi buni de google
    5)nu am prea inteles ce vrei sa zici dar cred ca e degeaba ce vrei sa faci...

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Mersi pentru raspunsuri:

la punctul 5 incerc sa fac o mica schema

Sa zicem ca am pe site.ro pr 3
    pe index pun link catre articol1 , articol 30 , articol 60

In articolul 1 pun link catre articol 2, la articolul2 pun catre 3 si tot asa pana la 30 , astfel se creeaza un lant de linkuri , care cred eu ca ajuta indexarea deoarece gaseste paginile mai repede.

In articolul 30 pun link catre 31 , la 31 catre 32 si tot asa pana la 60 si iar se face un lant de linkuri.

Si tot asa pana la ultimul articol. Am mai auzit la cativa ca au folosit aceasta metoda si din cate am inteles (nu stiu cat de adevarat o fi) , se face si transfer de pr de pe index catre paginile din acest lant, depinde de valoarea linkurilor, etc.

Astept si alte pareri si cat mai multe sfaturi pentru cresterea traficului !

Multumesc, Edy!

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Rog a se muta topicul la "Studii de Caz" daca credeti ca acolo i-ar sta mai bine.

Multumesc !

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu zic sa incepi de aici: http://www.onarcade.com/order/order.php

"This domain n2.ro isn't licensed! Please report it to support@onarcade.com" (via http://www.onarcade.com/license_check.php)

Sfaturi ar trebui sa primesti dupa ce pui licenta sus.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Cand voi avea banii astia sigur aceasta va fi prima care va fi cumparata. Pana atunci incerc sa imi castig existenta asa mai free ca nu am de unde sa fac momentan toate aceste investitii.

Fara suparare , stiu regulmentul forumului , dar daca am face o statistica nici 5% din folositorii onarcade nu au licenta.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    415
    Putere Rep
    35

Implicit

Mult mai mult de 5% din folositorii onarcade au licenta . Sunt persoane care au 5-6 site-uri cu onarcade, dar au minim o licenta.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Cand voi avea banii astia sigur aceasta va fi prima care va fi cumparata.
    Mai devereme spuneai:

"pay per click" in niste campanii mai ieftine dar destul de serioase
    Deci bani de Adwords ai insa nu de o licenta amarata? Eu as putea sa inteleg ca testezi ceva ai luat un crack si dupaia renunti.

Insa tu promovezi un site, faci banner link exchange si vrei sa faci bani cu el si nu dai 44 euro pe el?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    36

Implicit

Edy, procedezi incorect. Nimeni de aici nu cred ca ar fi de acord sa dea o mana de ajutor la promovarea a ceva fara licenta.
    Cat despre adwords, vorba celorlalti: tu ai vrea sa platesti cat: 1 cent pe click, sa ai un buget de 20 Euro pe luna iar celui care te ajuta sa nu-i dai nimic, nu ?
    Daca tot esti dispus sa faci o investitie (in adwords), incepe prin a intra in legalitate.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. LE site jocuri pe com
    De voidcode în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th March 2010, 10:50
  2. Sfaturi promovare site
    De matican în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th July 2009, 09:53
  3. Sfaturi SEO pentru un site de bancuri
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th May 2008, 10:14
  4. LE-site de jocuri
    De cristi-net în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th May 2008, 15:32
  5. Help sfaturi experte :) pentru un site nou
    De evolution în forumul Google