Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Vivvo vs Bitrix ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit Vivvo vs Bitrix ?

So, astept parerile voastre:
    Vivvo vs Bitrix
    Bitrix are avantajul ca e certificat Microsoft si partener Oracle, e beton la securitate are o serie de skinuri de mori, nu alta. Dezavantaj : Pretul
    Vivvo de asemenea are o serie de skinuri senzationale, are avantajul ca integreaza perfect vBulletin , o functionalitate destul de buna, pret o idee mai scazut. (ce-i drept, daca adaugi pretul pt licenta vBulletin cam tot acolo bati ca pret.)
    Judecand dupa faptul ca as vrea sa dezvolt cel mai tare portal pe nisa pe care activez ( banii nu ar fi unul dintre impedimente) ce ati recomanda? (am incercat sa gasesc un coder bun care sa imi faca un script custom made pe rent a coder, dar am dat doar peste indieni ce nu imi inspira incredere, iar romanasii pe care i-am contactat mi-au dat niste preturi de m-au dat pe spate)
    Vivvo sau Bitrix?
    Aveti careva experiente cu vreunul dintre aceste cms-uri ?
    Sa nu incepeti cu recomandari gen Joomla sau Wordpress ca stiu ce pot face fiecare
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    39
    Posturi
    274
    Putere Rep
    31

Implicit

nu am folosit nici unul dintre ele, dar la prima vedere eu as alege Vivvo. am observat ca si ciao.ro il foloseste

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

punktnet.ro/ un site pe platforma Bitrix, asta ca sa puteti face o comparatie
    Alte pareri va rog ?
    Ultima modificare făcută de Robert; 8th January 2009 la 00:40.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Vivvo este mult mai ieftin (eu am platit 1000$ pentru o licenta developer - unlimited domains) dar are foarte foarte multe probleme. Are max. 30 de themes cu totul (si platite si gratis), in cazul versiunii mai vechi (4.06) nu poti sa editezi articolele, in cazul versiunii noi nu functioneaza meniul dhtml decat la thema default. Nu stiu cat de grozav e Bitrix, dar Vivvo mi-a dat multe dureri de cap. Incearca versiunea trial de 21 de zile.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Per ansamblu, isi merita banii vivvo? Si aici ma refer la faptul daca e ok sa iau o licenta vivvo in detrimentul unui script custom made. Nu vreau sa ma bag cu capul inainte ca berbecul.Poti te rog sa imi arati un proiect dezvoltat pe aceasta platforma?
    Merci anticipat
    Ultima modificare făcută de Robert; 8th January 2009 la 01:54.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu merita. Incearca trial-ul. Nu are nimic in plus fata de Wordpress, doar probleme. Demo gasesti aici.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •