Citat Postat în original de haos Vezi Post
@Nosfer - Eu pot sa dovedesc cu cnp-ul pentru ca nu s-a schimbat din '96 pana acum Deci nu ar trebui decat un simplu query dupa cnp.
@Danielu - Daca tii cu ursu' asta e. Ideea nu e daca mi-am scos banii sau nu, ci de serviciile de proasta calitate ale unei institutii. Dupa cuvintele astea trag concluzia ca tu esti din cei pe care nu-i intereseaza ca s-a triplat taxa auto.
Domaintools este un site privat, pe cand rotld este o autoritate care e responsabila cu administrarea domeniilor, paremi-se ca e si non-profit.
Da, ai pus punctul pe I. Eu sunt ala bucuros ca s-a triplat taxa auto. Pentru ca si-au luat toti cioflingarii masina cu 2-3 mii de euro cand ei acasa n-au dupa ce bea apa si bani de benzina ioc. Snobismul se extinde si astia cu o amarata de garsoniera au plasma cu diagonala de 1 metru iar ala cu Porshe mananca salam pe capota. Cam asa sta treaba.

Revenind nu vad ce servicii ai dori de la ROTLD. Dai banii iti dau domeniul schimbi nameserverele si ai terminat. Cu cat mai simplu cu atat mai bine. De asemenea ce conteaza ca au site-ul facut cu notepad cand de fapt serviciile sunt aceleasi ROTLD detinand monopolul. De ce trebuie sa fie site-ul ROTLD-ului sorcova?
KISS- keep it short & simple