Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
Poti incepe si cu 0$, doar timp si rabdare sa experimentezi sa ai.
Exact asa am facut pana acum si as vrea totusi sa progresez, sa trec la un alt nivel.
Dupa cum v-ati si dat seama nu am in minte ceva exact. Suma nu e batuta in cuie , poate sa fie doar 100$, doar 500$ ...

Aveti ceva recomandari pentru cineva cand vine vorba de design si programare php a unui script?

P.S De ce am ajuns sa intreb? Ultima oara cand am avut o idee unica[acum duc lipsa de asa ceva] si am apelat la freelanceri, numai scriptul ma costa [cel mai mic pret cerut] 3000$ si m-am lasat pagubas.

De fapt problema e alta. Nu am mai bagat atati de multi bani intr-un site. Mai mult de 100$ niciodata, am preferat sa fac totul cu mana mea. Acum sincer sa fiu nu stiu ce pot face cu acesti bani , nu am mai avut de a face cu aceasta situatie.
MFA-uri cred ca ar fi mai eficiente daca le-as face eu . Singurul lucru care m-ar costa ar fi timpul meu.Eu nu vreau un site neaparat cu care sa imi inmultesc investitia. As prefera sa stiu ca imi recuperez investitia iar restul profiturilor sa il investesc tot acolo. Vreau un site cu care sa ma mandresc ca am facut treaba buna