Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Internetics.ro

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

salutare,

am auzit tot felul legate de internetics. pile si alte chestiuni. eu nu stiu ce sa spun n-am nici o parere inca.

as vrea sa stiu de la voi ce parere aveti de site? despre concept? despre onestitatea acestui concurs?

ps. doresc sa aveti in vedere si un site www. bileteavion.ro (ctrl+a jos - seo spam) premiat de acest internetics

pps. sper ca am nimerit bine sectiunea pt topic

Cod:
    Mutat.
    Internetics.ro nu e director. Nici pe departe.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Iskander @ Jan 18 2006, 11:04 AM) [post=9246
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    salutare,

am auzit tot felul legate de internetics. pile si alte chestiuni. eu nu stiu ce sa spun n-am nici o parere inca.

as vrea sa stiu de la voi ce parere aveti de site? despre concept? despre onestitatea acestui concurs?

ps. doresc sa aveti in vedere si un site www. bileteavion.ro (ctrl+a jos - seo spam) premiat de acest internetics

Cod:
    Mutat.
    La ultima sesiune, au fost in juriu, componenti ai unor firme care aveau site-uri inscrise. Cee]
    salutare,

Cod:
    Mutat.
    [/QUOTE]

La ultima sesiune, au fost in juriu, componenti ai unor firme care aveau site-uri inscrise. Ceea ce este penibil de pe fata.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Site: dragut...
    Concept: imprumutat ... nimic nou ..
    Onestitate: care onestitate ?

Nu am participat niciodata la internetics, si probabil nu o voi face prea curand .. Nu vad nici un avantaj in a participa, si nici macar in a castiga.. De ce spun asta ? Am "prieten" care a castigat, iar dupa decernare, in mod dubios, au inceput sa vina controale, bsa, etc .... So ??? Care-i faza ? Unde e incurajarea ?

Toata lumea vorbeste despre faptul ca originalitatea lipseste la webdesigneru roman... Dar despre onestitatea acestor concursuri nu vorbeste nimeni .. De fapt se vorbeste, dar doar atat ... Acolo se dau premii pe oki frumosi inca de la prima editie... Si mi-e greu sa cred ca se va schimba ceva in curand ...

Valoarea unui webdesigner nu este data de un premiu internetics ... E data de portofoliu ... Si crede-ma ca la internetics au fost numai "muritorii de foame", disperatii dupa premii si lauri, etc... Eu nu am vazut nici "un adevarat" printre concurenti .. Probabil ca o sa se supere cativa de pe forum, insa asta gandesc.... Nu e nimic personal, cu nimeni ...

PS
    Pareri suficiente sunt si pe forumul lor.. Cat despre critici sa nu mai vorbim ...

Hai bye..

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nu prea intelg de ce isi bate lumea capul cu ei.
    Daca vreti facem si noi un asemenea site si dam premii. Si vor fi recunoscute doar de cei care participa.
    Mie mi se pare un mod lejer de reclama.
    Nimic altceva.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Cristi? Argumente? Dovezi?
    Cat timp sunt doar vorbe nimeni nu o sa le ia in seama.
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Internetics 2005
    INTERNETICS 2005 => Organizatie "inchisa"
    ce parere aveti de internetics ?
    Internetics 2004
    Internetic 2003
    Castigatorii de la Internetics 2003 ?

Doar de pe Softpedia. Evident sint doar barfe si rautati..nimic "oficial" de care sa se poata tine cont.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Din pacate, Interneticsul nu prea conteaza. Nu a ajutat pe nimeni sa-si creasca afacerea. Multi castigatori au avut dupa aceea sincope, unele destul de grave - adica iesirea din business - deci nu cred ca te ajuta la ceva. Poate daca participi individual, te ajuta, fiindca exista posibilitatea sa fii remarcat (daca esti bun, fireste) si recrutat de vreo agentie de publicitate, dar altfel interesul e nul dpdv al dezvoltarii afacerii.
    Lucian

Vivi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th October 2005
    Locaţie
    New York
    Posturi
    59
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu cred ca voi omiteti niste chestiuni de context:

1. exista FOARTE multi clienti needucati, care nu stiu ce e aia internet, care nu stiu ce sunt alea site-uri, care atunci cand vor un site se duc la fiul secretarei care face ieftin si bun.
    Nu va ganditi doar la voi, nu confundati lumea in care traiti voi cu lumea in care traieste... lumea. :-)

2. Internetics, de bine de rau, este singurul care da niste premii unitare si cat de cat coerente. De bine de rau, este singurul festival romanesc. Chestia cu "am eu un prieten care nu stiu ce a facut dupa ce a castigat" nu tine. Dati nume. Argumentati-va exemplele. Studii de caz.
    Eu am castigat premii internetics si m-a ajutat. Mi-a oferit vizibilitate in comunitate, mi-am facut contacte. Daca voiam sa profit de pe urma lui, as fi putut sa profit. Nu, nu functioneaza dupa sistemul "acum am castigat Internetics asa ca voi sta in fotoliu si astept sa curga clientii si sa vina banii de la sine". Da, trebuie sa stii sa profiti si sa o faci inteligent.

3. Da, sunt probleme destul de mari cu juriul, da, intotdeauna vor fi cei care vor striga ca nu a fost pe bune, carcotasi se gasesc pe peste tot.

4. Toto: numeste-i pe acei "adevarati" din internetul romanesc care nu au participat la Internetics desi aveau site-uri (romanesti&#33 care ar fi rupt gura targului. Nu o spune pe-aia cu "da&#39; frate, aia meseriasi fac outsourcing nu lucreaza cu saracii din Romania" ca nu tine. Daca totusi vei spune asta, da exemple.

5. Kevin: ai vorbit cu TOTI cei care au castigat sau au fost implicati in internetics? Cum poti sa afirmi ca nu a ajutat pe NIMENI sa isi creasca afacerea? Stii ceva ce eu nu stiu?
    Octavian Costache
    http://www.vivi.ro

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Pe cuvantu&#39; meu ca in momentul cand am postat anterior am zis: "Vivi o sa imi sara in cap&#33;"

Datorita faptului ca te numeri printre castigatori cred ca vezi lucrurile un pic altfel ... Eu sunt de acord ca internetics nu ii poate multumi si nici premia pe toti, dar totusi ... Prea si-au dat cu stangu&#39;n dreptu&#39;... Parerea mea..

numeste-i pe acei "adevarati" din internetul romanesc care nu au participat la Internetics desi aveau site-uri (romanesti&#33 care ar fi rupt gura targului.
    Esti destul de "batran" pe net.. Nu cred ca trebuie sa iti numesc eu adevaratii... Ii stii si tu f bine.. Cert este ca adevaratii nu sunt nici green pixel, nici alti "castigatori" ...

Nu o spune pe-aia cu "da&#39; frate, aia meseriasi fac outsourcing nu lucreaza cu saracii din Romania" ca nu tine
    Ba tine Vivi, si o stii bine si pe asta.. Stii bine ca asa sta treaba... Un meserias nu se zbate pt 200&#036; pt un site facut unui sarac roman.. Face aplicatii web complexe, pt afara, pe bani grei ...

Chestia cu "am eu un prieten care nu stiu ce a facut dupa ce a castigat" nu tine.
    Pai vad ca nimic nu tine la tine.. Nu pot sa dau nume, tre&#39; sa ma intelegi .. Si pe cuvant ca nu am nimic cu nimeni de la internetics, nu sunt impotriva, nu ma deranjeaza, etc .. Chiar sunt indiferent... Si nici nu o sa particip, din mai multe motive.. Primul ar fi ca nu cred in acest concurs...

Cred ca avem dreptul fiecare la o parere, si cam asta e a mea.. Parerea unuia care nu a participat, ci doar a observat din afara...

Vivi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th October 2005
    Locaţie
    New York
    Posturi
    59
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; Jan 18 2006, 11&#58;38 PM) [post=9272
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Ba tine Vivi, si o stii bine si pe asta.. Stii bine ca asa sta treaba... Un meserias nu se zbate pt 200&#036; pt un site facut unui sarac roman.. Face aplicatii web complexe, pt afara, pe bani grei ...
    Nu, nu-i stiu. Da cateva exemple.

Toata lumea are dreptul la o opinie, asa este.
    Dar nu cred ca aveti dreptate minimizand atat de tare rolul Internetics, nu mi se pare ca e un loc in care se strang doar "muritorii de foame disperati dupa premii", sau ca ar fi un festival pe care "il echivalam daca ni se umfla noua muschii, facem un site si d]Ba tine Vivi, si o stii bine si pe asta.. Stii bine ca asa sta treaba... Un meserias nu se zbate pt 200&#036; pt un site facut unui sarac roman.. Face aplicatii web complexe, pt afara, pe bani grei ...[/QUOTE]
    Nu, nu-i stiu. Da cateva exemple.

Toata lumea are dreptul la o opinie, asa este.
    Dar nu cred ca aveti dreptate minimizand atat de tare rolul Internetics, nu mi se pare ca e un loc in care se strang doar "muritorii de foame disperati dupa premii", sau ca ar fi un festival pe care "il echivalam daca ni se umfla noua muschii, facem un site si dam si noi premii, e tot una".
    Octavian Costache
    http://www.vivi.ro

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ce parere aveti despre Internetics-ul din acest an?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:55
  2. Incepe iar porcaria cu Internetics
    De dojo în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th September 2007, 10:27
  3. Internetics 2006. Premiul SEO and usability?
    De kevinro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th October 2006, 06:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •