www.searchmania.ro este un director care transfera PR si nu este necesara plasarea de link reciproc.
searchmania.ro accepta si subdomenii
www.searchmania.ro este un director care transfera PR si nu este necesara plasarea de link reciproc.
searchmania.ro accepta si subdomenii
Doua comentarii:
Daca vrei sa te tii de el ar fi mai bine sa faci upgrade la versiunea 3 . E de zece ori mai buna si mai customizabila.
Schimba naibii si tu tema default. Gasesti mii de teme free daca nu vrei sa iti bati capul sa ai o thema unicat.
PhpLd are modul seo care rescrie linkurile. Activeaza-l.
Ultima modificare făcută de Robert; 30th October 2008 la 23:20.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
wikiteam e cunoscut pentru directoarele lui fara modificarigood work wiki, m-am inscris si eu
![]()
I don't know much...
Erau doar o serie de sugestii, nu e obligatoriu sa le ia in considerare![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salutare ,
Fara sa va suparati sau sa provoc dispute neprincipiale .M-am inscris in toate directoarele web care va apartin .
Totul este ok .
Cu respect ,
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
Salut,
Am inscris si eu situl din semnatura si situl unei campanii antifumat in spatiile publice.
Mersi
Nu stau sa le customizez.
Mie imi trebuie de fapt o interfata prin care cineva sa poata adauga link-uri.
Si eventual sa castig si cate un link reciproc catre diverse site-uri
Din acest motiv mi-am facut cate un director.
Numele de site-uri le aveam demult si nu doream sa facdirectoare pe ele. Asa ca am zis decat sa stea degeaba sa pun un script pe ele sa beneficieze toata lumea de cate un link si daca au si bunavointa sa imi ofere si mie un link reciproc e super OK.
Numai bine
mai uitati un director www.anunturimania.ro
E ok directorul; decat sa il faci cu o interfata super-complicata...
Simplu si rapid. Isi face treaba pentru care a fost facut. M-am inscris si eu.
Vezi o galerie de rochii de mireasa pe korina.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)