Salut , un nou director: director.betiv.ro
Astept si eu cateva pareri , sugestii.
Thanks
L.E.
Normal , nici nu ma astept sa ma "bombardeze" lumea cu siteuri , usor usor am sa incep sa il promovez. thanks pt replay
Salut , un nou director: director.betiv.ro
Astept si eu cateva pareri , sugestii.
Thanks
L.E.
Normal , nici nu ma astept sa ma "bombardeze" lumea cu siteuri , usor usor am sa incep sa il promovez. thanks pt replay
Ultima modificare făcută de AslPls; 4th January 2008 la 11:48.
Imi place sa ma joc jocuri pentru copii
1. Directorul e ok.
2. Ai trecut de partea ce mai usoara: instalarea scriptului; urmeaza munca de uzura - introducerea de site-uri, promovare director, etc.
3. deci nu trai cu iluzia ca odata instalat scriptul lumea va da buluc sa-si inscrie site-ul in director, fiindca daca-ar fi asa, am avea o lume plina de directoare web de succes.
Bafta!
Directorul e ok?
E doar un script instalat pe un subdomeniu. Uau, uhuhuhu.
Imi place jocul de cuvinte
Ar fi bine sa-l traduci integral totusi
Ai un director tare betiv. Ar trebui concediat ca sa nu duca firma la faliment!
Evident glumesc.
Am incercat sa adaug un link dar ai ceva erori pe acolo si nu stiu daca a reusit adaugarea.
Mesajul:
Notice: SmartyValidate: [is_valid] form 'submit_link' is not registered. in /home/vl4d001/public_html/director/libs/smarty/SmartyValidate.class.php on line 273
si altele prin tot formularul dupa ce am dat submit.
am observat la mai multe directoare cu phpLD ca apare eroarea cu SmartyValidate atunci cand intrii pe form si stai mai mult timp pana submiti
Imi place sa ma joc jocuri pentru copii
Ce sa-i faci? sa il pui pe un programator sa se uite in fisierul SmartyValidate.class.php la linia 273 de ex.sau, daca nu are cine sa se uite, cauta noi versiuni ale lui SmartyValidate in care s-au eliminat unele erori. Cu copy/paste modifici acest ad-on. Uite un topic aici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)