Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Se caut o persoana/echipa pentru o campanie SEO

zipo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2017
    Vârstă
    46
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Se caut o persoana/echipa pentru o campanie SEO

Salut,

Caut o persoana (sau o echipa) pentru o campanie SEO la o companie de taxi de transferuri de la aeroport din Londra. Site-ul e aproape gata si e pe platforma wordpress. Se mai lucreaza la cateva functii tehnice dar pentru SEO e pregatit in orice moment.

Doresc pe cineva cu experienta, care a mai lucrat in acelasi domeniu, pe Anglia. Un bonus pentru cei care pot face SEO pentru italiana, spaniola, franceza. Daca nu are experienta, se invata pe parcurs.

Buget maxim: 800 euro/luna (sunt dispus sa-l cresc sau sa ofer bonus pentru rezultate BUNE)

Cine are experienta necesara il rog sa trimita un PM. Daca mai aveti nevoie de alte detalii despre proiect, va rog sa-mi spuneti.

Caut pe cineva care sa se dedice full time si pentru o colaborare de cel putin 1 an.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

800 de euro ce este? Salariul celui care va lucra pentru voi sau bugetul de link-uri?
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2017
    Vârstă
    46
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    800 de euro ce este? Salariul celui care va lucra pentru voi sau bugetul de link-uri?
    nu pot sa-l numesc salariu pentru ca nu cer ore de lucru minime, ci rezultate. dar da, ca un fel de salariu, pe o perioada de minim 1 an.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de zipo Vezi Post
    nu pot sa-l numesc salariu pentru ca nu cer ore de lucru minime, ci rezultate. dar da, ca un fel de salariu, pe o perioada de minim 1 an.
    Pai si atunci bugetul pentru linkuri si articole, care este? nelimitat?

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de nRazvan Vezi Post
    Pai si atunci bugetul pentru linkuri si articole, care este? nelimitat?
    Pai cred ca in ala include tot, doar nu vrei 800 euro/ luna pt seo onpage pt 1 an

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    Pai cred ca in ala include tot, doar nu vrei 800 euro/ luna pt seo onpage pt 1 an
    citeste ce s-a scris mai sus. omul a fost intrebat daca e salariu sau buget de linkuri. si el a raspuns ca e salariu.
    off-page presupune si costuri (articole + link) si timp (cauta site relevant, gandeste un titlu de articol pt postare, timpul pierdut pe mailuri in care vb cu proprietarul etc)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Zipo, 800 eur, pe nisa ta, este fix pistol cu apa, daca in banii astia este cuprins si bugetul de linkbuilding.

Ok, vrei rezultate cat mai ieftin, probabil de aceea ai cerut o oferta aici pe Seopedia si nu din UK. Probabil vei gasi persoane interesate cu duiumul, ca deh, 800 de eur nu e chiar de colea.

Doar ca majoritatea habar nu au ca un link bunicel pe uk sare bine de tot de 100 de lire. Iar unul bun sare de 200. Iar pe afara, nu prea exista notiunea de advertorial lifetime, se plateste un fee anual. Deci? Cate linkuri se pot lua lunar de banii astia, astfel incat sa ii ramana si celui care presteaza serviciul ceva in buzunar? 2, hai 3 daca are noroc si surse bune. Ce faci pe nisa asta cu 2-3 linkuri? Nimic.

Eu zic sa regandesti un pic strategia, nu de alta dar s-ar putea surpriza sa platesti banii astia 2, 3, 5 luni si sa constati ca nu se intampla nimic Ni mi-o lua in nume de rau, e doar o parere personala.

SPor
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2017
    Vârstă
    46
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Vad ca nu ma lasa sa quote, imi spune ca postez linkuri si sunt prea newbie.

nRazvan, cum vezi tu situatia asta, platesc 800 euro pe luna si angajez alta persoana care sa gandeasca si care sa-si rupa din timp pentru un articol?

Robert, caut in romania pentru ca as vrea sa dau banii astia unui roman. Aici un indian decent costa mai putin pe luna decat ofer eu. Am setat pretul asta in functie de piata, dupa cum platesc "colegii" firmelor de taxi concurente de aici. Linkurile sunt separat, platesc banii astia pentru munca care o depune persoana pentru research de keywords, competitie, articole, landing pe site, etc.

Acum 2 ani am mai postat un anunt in care cautam 2 dispeceri de taxi, lucru de acasa sau de la cafenea (atata timp cat poate raspunde la telefon), 12 ore pe zi timp de 5 zile. Ofeream 150 lire pe saptamana (echivalentul a £650 pe luna) si tot ce-am primit in schimb au fost mofturi si insulte. Am renuntat si am luat indieni, 2 bucati cu 400 lire pe luna amandoi. Un alt amic a facut la fel si a sfarsit prin a inchiria un birou in bucuresti si cu un anunt pe ejobs, cu 1500 lei pe luna, si-a gasit 6 dispeceri.

M-am ars acum 2 ani si se pare ca ma ard din nou.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

@zipo - nu la asta ma refeream. Acea precizare era pt CalinB pt ca el a zis "Pai cred ca in ala include tot, doar nu vrei 800 euro/ luna pt seo onpage pt 1 an". Spuneam ca SEO nu inseamna doar Onpage, ci presupune cel mai mult offpage. El a inteles ca suma era pt munca + costul linkurilor etc.

Daca tu oferi sa platesti linkurile si articolele necesare pentru campanie, este ok din punctul meu de vedere. Important este sa ai un buget de minim 1,000 euro lunar pt linkuri. Printre alte, targhetez si piata din UK, si media linkurilor "OK" in travel si finance este cam de 200 de euro. 5 linkuri cumparate pe luna + alte linkuri free din citations + unele linkuri nofollow pt echilibru (free) etc etc -> se poate face treaba intr-o perioada de 1 an (din ce am vazut, asa in mare, din profilul de linkuri ale competitiei).

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Stii ca e ilegal sa platesti banii aia pe luna in uk, da?
    doar zic si eu
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut persoana pt setare campanie Adwords!
    De beatrice88 în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th January 2016, 15:13
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2014, 15:02
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2013, 21:10
  4. cautam persoana/firma pentru campanie optimizare SEO
    De ant7 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th January 2013, 14:54

Permisiuni postare