Cat de mult ma ajuta in google daca siteul meu are keywords sus la head sau fara ?!
Cat de mult ma ajuta in google daca siteul meu are keywords sus la head sau fara ?!
Google zice ca ar fi de domeniul trecutului meta keywords.
Perfect ! Le scot!
E de recomandat sa le scoti pentru ca arati astfel concurentei pe ce keyworduri vrei sa te pozitionezi bine.
@ionutf, nu incetezi sa ma uimesti. De cand cu "anomalia" aia ca tu stii/faci/sfatuiesti seo dar nu cumperi linkuri, am decis sa vad ce mai zici pe aici, dupa ce am vazut ca cele mai importante pagini pentru tine sunt cele de contact sau about aici
De atunci sunt curios tare cum faci tu SEO. Ca daca dai sfaturi seo fiind blogger(as), sa stii ca nu prea e aplicabil ce zici tu la e-commerce de exemplu.
Nu sta nici un business 7 ani, sa scrie content de calitate cum zici tu,aici,eventual ajunge antreprenorul seara acasa si scrie iute 2-3 articole mai bune decat "al celor mai mari",apoi sa astepte in speranta ca poate "the almighty content" va fi preluat de careva cu tot cu link, ca sa isi scoata eventual banii din primul stoc, fara sa investeasca, poate doar intr-un CMS bun si un hosting decent cum zici tu.
Din nou, razbati ca turcii la plevna. Tu spui ca daca eu vand sa zic :pasta de dinti: ...sa scot de la meta kw cuvintele astea(nu zic ca ar conta), sa nu dezvalui ca de fapt eu, pe pastadedinti123 . ro, site cu continut despre pasta de dinti, vand pasta de dinti nu? sau cam asa ceva..
Super!
Ideea din spatele postarii mele e simpla: Nu-s mecanic, nu ma bag! Iar eu cred ca tu nu esti deloc mecanic!
Am scris un raspuns foarte lung in care argumentam de ce cred ca am dreptate si tu nu ai. Apoi l-am sters ca mie imi place sa fiu constructiv nu sa incep discutii inutile. Oricum, ma simt magulit de atentia acordata.
In ceea ce priveste ideea topicului, cred ca toti putem cadea deacord ca Google nu mai este interesat de meta keywords si sa mergem mai departe.
Ai procedat corect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)